Malatya'da yarın okullar tatil mi? 14 Şubat'ta Malatya'da kar tatili var mı?

Malatya'da yarın okullar tatil mi? Bugün okulların tatil edildiği illerden biri ise Maltaya oldu. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle pek çok ilde eğitime ara verildi. Peki 14 Şubat'ta Malatya'da kar tatili var mı?

Malatya'da yarın okullar tatil mi? Kar tatili haberleri araştırılan konular arasında bulunuyor. Bugün çeşitli illerde okulların tatil edilmesi sonrasında gözler yarına çevrildi. Peki 14 Şubat'ta Malatya'da kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

MALATYA'DA 13 ŞUBAT'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Malatya’da, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

MALATYA'DA YARIN YANİ 14 ŞUBAT'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Henüz 14 Şubat ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

MALATYA

Malatya, Türkiye'de yer alan şehir ve ülkenin 81 ilinden biri. Ülkenin en kalabalık 28. şehri olan Malatya, 2019 itibarıyla 800.165 kişilik nüfusa sahiptir. Bölgenin Yukarı Fırat Bölümü’nde bulunur. Güney ve orta Anadolu bölgelerinin hemen hemen kesişme noktasında bulunması nedeniyle sosyal yapısı çeşitlilik ve zenginlik gösterir. İlk olarak Hitit döneminde kurulmuştur. O günden bugüne el değiştirerek yıkılıp yeniden yapılarak günümüze kadar gelmiştir.

Malatya, kayısı diyarı olarak bilinir. İlde yetişen kayısılar, dünya genelinde ünlüdür ve kuru kayısı üretiminin % 80'ini Malatya Ovası’nda bulunan kayısı bahçeleri sağlar. Büyükşehir yasası ile 2014 yerel seçimlerinin ardından büyükşehir statüsüne kavuşmuştur. Aynı zamanda Malatya 2 Cumhurbaşkanı çıkarmış tek şehirdir, bu kişiler, İsmet İnönü ve Turgut Özal'dır.

Malatya'da yarın okullar tatil mi? 14 Şubat'ta Malatya'da kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Malatya Son dakika 14 Şubat Kar tatili yarın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.