Malatya'da korkunç olay! Kanalda ceset bulundu

Malatya’nın Darende ilçesinde bir kişi kanalda erkek cesedi buldu. Olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edilirken, ceset çürüdüğü için kimlik tespiti yapılamadı.

Darende ilçesi Yenice Mahallesi’nde saat 7.30 sıralarında meydana gelen olayda; Tarlasını sulamak isteyen M.G., kanalı temizleyeceği esnada kanalın içinde erkek cesedi buldu.

KİMLİK TESPİTİ YAPILAMADI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, ceset çürüdüğü için kimlik tespiti yapamadı. Kimlik tespiti DNA testiyle belirlenecek olan ceset, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Öte yandan cesedi bulunan kişinin, 13 Mayıs’tan beridir haber alınamayan Yenice Mahallesi nüfusuna kayıtlı Ö.Y. olabileceği tahmin ediliyor. Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

(İHA)

 

 

Malatya'da korkunç olay! Kanalda ceset bulundu ile ilgili etiketler Malatya Ceset erkek cesedi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.