Malatya'da kolon kesilmesi sonucu çöken bina soruşturmasında sıcak gelişme: Adliyeye sevk edildiler!

Malatya'da dün akşam saatlerinde içinde kıraathanenin bulunduğu binanın çökmesi sonrası gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi. Çökmenin binadaki tadilat sırasında kolonların kesildiği için olduğu iddia edilmişti.

Malatya'nın İnönü Caddesi'ndeki zemin katında işletmelerin yer aldığı tek katlı binada dün yaşanan çökmeye ilişkin Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma devam ediyor. 

İŞLETME SAHİBİ VE YANINDA ÇALIŞAN 3 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan işletme sahibi Hikmet D. ve yanında çalışan Sebahattin C, Zeki A. ile Mehmet G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlılar adliyeye sevk edildi.

 

AYAĞI ALÇILI HALDE GÖTÜRÜLDÜ

Göçük altından çıkarılan ve hastanede tedavi edilen Mehmet G'nin adliyeye ayağı alçılı halde geldiği görüldü.

 

 

Malatya'da kolon kesilmesi sonucu çöken bina soruşturmasında sıcak gelişme: Adliyeye sevk edildiler! ile ilgili etiketler Malatya bina işletme kolon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.