Serenay Sarıkaya makyajsız pozlarını paylaştı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'la yollarını ayıran ve en son yaptığı bornoz paylaşımıyla adı eski sevgilisi Kerem Bürsin'le anılan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medyada makyajsız pozlarını paylaştı. Sarıkaya'nın bu paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Bir süredir Cem Yılmaz'la birlikte olan geçtiğimiz günlerde de yollarını ayıran Serenay Sarıkaya, bol bol paylaşım yapıyor. Son olarak makyajsız pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Serenay Sarıkaya, çokça beğeni topladı.

Doğal güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı Instagram'dan zaman zaman sıfır makyajlı pozlarını paylaşıyor.

Serenay Sarıkaya makyajsız pozlarını paylaştı!

 Serenay Sarıkaya makyajsız pozlarını paylaştı! - Resim : 2

ADI TEKRAR KEREM BÜRSİN'LE ANILMIŞTI

Öte yandan Serenay Sarıkaya, eski sevgilisi Kerem Bürsin ile olan ilişkisi sırasında giydiği bornozuyla Instagram hesabından fotoğraf paylaşmıştı. Oyuncunun bu hareketi, sosyal medyada hayranları tarafından "Kerem Bürsin'le barıştı" şeklinde yorumlanmıştı.

Serenay Sarıkaya makyajsız pozlarını paylaştı! - Resim : 3

"BIKTIM BU ABUK SABUK HABERLERDEN"

Hayranlarının yorumu sonrası tekrar bir paylaşımda bulunan Serenay Sarıkaya paylaşımında, "Arkadaşlar hakikaten bıktım bu abuk sabuk haberlerden. Bu bir bornoz markası isteyen herkes edinebilir. Daha neler" yorumunda bulunmuştu.

Serenay Sarıkaya makyajsız pozlarını paylaştı! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Kerem Bürsin Cem Yılmaz Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.