Makyajsız gelin olur mu?

Genç kızların hayallerini süslemeye devam eden gelinlik çağın her döneminde yer aldı. Hatta öyle ki binlerce yıl önce de genç kızlar evlilik törenlerinde bir çeşit özel elbise giymiş. Peki onlar makyajsız gelin olacağına inanmış mıdır? Kimbilir!

Şu sıralar tartışılan Makyajsız gelin olur mu sorusu sosyal medyada da gündemde. Evlilik hayali kuran her genç kızın bir şekilde kendi kafasında yarattığı bie gelinlik mevcuttur. Ve tabi ona uygun bir makyaj! Hem de tüm kusurları örten bir makyaj modeli... Peki sahiden makyajsız gelin olmak mümkün mü?

MAKYAJSIZ GELİN HİÇ GÖRÜLMEDİ

Evlenecek çiftlerin bu özel günde nasıl bir gün veya gece tasarladıkları aylar öncesinden bellidir. Özellikle gelin adayları gelinlik modellerini göz ucuyla incelemeye aylar öncesinden başlar. Vitrinlerde gelinlik modelleri görürken bir yanda nasıl bir makyaj modeli olacağını da düşünür. Tavsiyeler alır. Sosyal medyada araştırma yapar. Ancak o makyaj gelinlikle mutlaka uyumlu olmalıdır.

Sosyal medyada da çok tartışılan makyajsız gelin olur mu sorusuna birçok kullanıcı "Hayır" diyor. Kusursuz bir gelin olmak için makyaj her türlü şart!

Gelin Makyajı Modelleri - Moda Standı

Kimileri de bunu biraz minimalize ediyor. Sade, abartıya kaçmayan bir makyajın gelinlikle birlikte duru bir güzellik yarattığına inanıyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

 

Makyajsız gelin olur mu? ile ilgili etiketler Düğün makyajsız gelin olur mu gelinlik modelleri gelinlik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.