Makyajlı Insignia Türkiye'de satışa sunuldu

Opel’in amiral gemisi Insignia, makyajlı versiyonu ile Türkiye'de satışa sunuldu. Tasarımı güncellenen otomobile, makyaj ile birlikte yeni teknolojiler de eklendi.

Alman otomotiv devi Opel, D segmentinin en önemli temsilcilerinden Insignia'nın makyajlı sürümünü ilk olarak geçtiğimiz yıl aralık ayında karşımıza çıkarmıştı.

2020 yılının başlarında Avrupa'da satışa sunulan yeni Insignia, 11 Kasım itibarıyla ülkemize giriş yaptı.

Dördüncü yaşına girerken estetik operasyonu geçiren Opel Insignia'da, adaptif IntelliLux LED farların güncel versiyonu karşımıza çıkıyor. Arkada ise sahte egzoz çıkışlarının formu değiştirilirken, tamponun da ufaktan değişim geçirdiği görülüyor.

Ayrıca Türkiye'de satılacak bütün Insignia modellerinde LED farlar standart olarak sunulacak.

Makyajlı Insignia Türkiye'de satışa sunuldu

OPEL INSIGNIA TEKNİK DETAYLAR

Makyajlı Insignia, iki farklı motor seçeneğiyle ülkemizde satışa çıktı. Insignia; 122 beygir güç ve 285 Nm tork üretebilen 1.5 litre hacimli turbo dizel motor ve 8 ileri vitesli otomatik şanzımana sahip.

Insignia GSi ise 230 beygir güç ve 350 Nm tork üretebilen, 2 litre hacimli ve turbo beslemeye sahip benzinli motordan güç alacak. Ayrıca otomobil, dört tekerlekten çekiş sistemi ve 9 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatıldı.

2020 yılının kalan aylarında Türkiye'de 800 adet Insignia satmayı planlayan Opel, 2021 yılında ise 5 bin satış rakamını hedefliyor. 2021 adetlerinin 100 tanesinin de Insignia GSi olması planlanıyor.

Makyajlı Insignia Türkiye'de satışa sunuldu - Resim : 2

OPEL INSIGNIA FİYAT

Yeni Opel Insignia'nın açıklanan Türkiye fiyatları ise şu şekilde:

1.5 litre turbo dizel motor + 8 ileri otomatik şanzıman:

Edition paketi: 490 bin 900 TL
Exclusive paketi: 579 bin 90 TL
2 litre turbo benzinli motor + 9 ileri otomatik şanzıman

GSi paketi: 999 bin 400 TL

 

Makyajlı Insignia Türkiye'de satışa sunuldu ile ilgili etiketler Türkiye opel Insignia
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.