MAKYAJIN ALTINDAN ÇÖPLÜK ÇIKTI!

SuperHaber ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'O eski halinden eser yok şimdi' dediği 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın perde arkasındaki gerçekleri görüntüledi.

Yaklaşık bir ay önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nın gece drone ile çekilmiş, ışıl ışıl video görüntüsünü ekleyerek, ”O eski halinden eser yok şimdi. Her gün yüzbinlerce İstanbullu kullanıyordu ama yıllardır karanlık, izbe ve kirliydi. Şimdi aydınlık, güvenli ve tertemiz" yazdığı bir paylaşım yaptı.

Ekrem İmamoğlu'nun bu paylaşımının ardından SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na giderek her yeri kayıt altına aldı. Otogarın iki kat altına inen Yüksel, her yerin çöp içinde olduğunu gözlemledi.

MAKYAJIN ALTINDAN ÇÖPLÜK ÇIKTI!

En alt katın büyük bir bölümünün su ve çamur içinde olduğunu gözlemleyen Mevlüt Yüksel, otobüslerin bu çamur ve mikrop içinden geçerek yola çıktığını tespit etti. Otogarın altında bir duvara iliştirilmiş seyyar tuvaletin görüntüsü ise tam anlamıyla mide bulandırdı.

SuperHaber kameralarına yansıyan görüntülerde, otogarın adeta çöp yuvası haline döndüğü tespit edildi.

Esenler 15 Temmuz Otogarı'nın ‘altı kaval üstü şeşhane’ hali SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

MAKYAJIN ALTINDAN ÇÖPLÜK ÇIKTI! - Resim : 2

MAKYAJIN ALTINDAN ÇÖPLÜK ÇIKTI! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Esenler Otogarı kirlilik çöplük

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.