Maksimum Tehlike filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

22 Temmuz Show TV yayın akışında yer alan Maksimum Tehlike adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Maksimum Tehlike hangi kanalda? Maksimum Tehlike oyuncuları kimlerdir?

22 Temmuz Show TV yayın akışında yer alan Maksimum Tehlike adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Maksimum Tehlike 2012 yılında vizyona girmiştir.

MAKSİMUM TEHLİKE FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Gizli operasyon örgütünün eski üyesi Cross ve ortağı Manning eski bir hapisaneyi ortadan kaldırmak üzere görevlendirilir. Gizemli iki kadın mahkumun hapishaneye gelişini de gözlemlemeleri gerekmektedir. Kısa süre sonra paralı askerlerden oluşan bir grup, yeni mahkumları bulmak için baskın yapar. Kadınların gerçek kimliği ortaya çıktığında ise Cross, tahmininden çok daha büyük bir belaya bulaştığını anlayacaktır

Maksimum Tehlike filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

MAKSİMUM TEHLİKE OYUCULARI

Yönetmen: Keoni Waxman

Oyuncular: Steven Seagal, Steve Austin, Michael Paré, Ian Robison, Aliyah O'Brien

Tür: Aksiyon, Macera, Gerilim

Yapım Yılı: 2012 (98 dk)

Maksimum Tehlike filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Maksimum Tehlike yayın akışı konu oyuncular
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.