Maksimum Tehlike filminin konusu nedir? Maksimum Tehlike filminin oyuncuları kimlerdir?

26 Mart Cuma günü Show TV yayın akışında yer alan Maksimum Tehlike filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Maksimum Tehlike konusu nedir, Maksimum Tehlike oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

26 Mart Cuma günü Show TV yayın akışında yer alan Maksimum Tehlike adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Maksimum Tehlike adlı aksiyon filmi 2012 yılında vizyona girmiştir. Maksimum Tehlike adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek.  Maksimum Tehlike filminin konusu nedir, Maksimum Tehlike oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Maksimum Tehlike filminin konusu ne?

Uluslararası müzakereler için Moskova’yı ziyareti esnasında ABD Dışişleri Bakanı’na karşı bir grup terörist tarafından suikast düzenlenmiştir. Fakat başarısız olan bu girişimden sonra uluslararası bir savaş çıkarmayı planlamış olan teröristler bu seferde bakanın torununu kaçıracaktır. Siyasi bir krizin eşiğinde olan dünyayı ve kızı kurtarmak için CIA ve FSB ajanları işbirliği yapacak.

Maksimum Tehlike filminin konusu nedir? Maksimum Tehlike filminin oyuncuları kimlerdir?

Maksimum Tehlike filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Keoni Waxman

Oyuncular: Steven Seagal , Steve Austin, Michael Paré

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yapım Yılı: 2012 / 1s 38dk

Maksimum Tehlike filminin konusu nedir? Maksimum Tehlike filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Maksimum Tehlike filminin konusu oyuncuları ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.