‘Maklube’ çıkışı sonrası önemli görüşme!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün 'maklube' çıkışının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğünü söyleyen Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, görüşmenin detaylarını yazdı.

Hürriyet yazarı Abdukadir Selvi, bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti içerisindeki tartışmalara ilişkin tavrına değindi.

'Erdoğan, parti içi tartışmalar için ne dedi?' başlıklı yazısında Selvi, Erdoğan'ın 'kapsayıcı bir tavra girdiği' yönündeki iddiasını tekrarladı ve Gül'ün 'maklube' çıkışının ardından cumhurbaşkanı ile bir görüşme gerçekleştirdiğini ifade etti.

Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

"AK Parti bir süredir pek alışık olmadığı tartışmalar yaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan MKYK toplantısında bu konuda ciddi bir uyarıda bulunuyor, 'Mümkün olduğunca partinin iç politik tartışmalardan uzak durması lazım' diyor. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 'Daha düne kadar FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar çıkıp bize FETÖ ile mücadele dersi veremezler' diye bir çıkış yaptı. Peki Erdoğan’ın bu tartışmaya ilişkin tavrı ne oldu? Adalet Bakanı Gül’ün, bu konuşmadan sonra Erdoğan’la görüştüğü söyleniyor. Gül’ün, 'Cumhurbaşkanı’na bazı belgeler gösterdim. Çok iyi bir görüşme oldu' dediği ifade ediliyor."

Yazının tamamı için tıklayınız...

‘Maklube’ çıkışı sonrası önemli görüşme! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Abdulkadir Selvi Cumhurbaşkanı Hürriyet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.