Manken Elif Ece Uzun eşi Mehmet Tuş ile barıştı

Geçtiğimiz Şubat ayında eşi Mehmet Tuş'un uyuşturucu kullandığını ve kendisinden şiddet gördüğünü söyleyip soluğu mahkemede alan manken Elif Ece Uzun, yaşananların hepsini unutup eşine geri döndü.

Uyuşturucu kullandığını söylediği eşinden şiddet gördüğünü belirtip 2 ay uzaklaştırma kararı aldırıp ortalığı birbirine katan Elif Ece Uzun, yaşananları sineye çekti.

Manken Elif Ece Uzun eşi Mehmet Tuş ile barıştı


HAKKINDA UZAKLAŞTIRMA KARARI BİLE ALDIRMIŞTI

İş insanı Mehmet Tuş ile 1.5 yıl önce evlenen ve 7 ay önce ikiz bebeklerini kucağına alan Elif Ece Uzun'un yeniden eşine dönmesi şaşkınlık yarattı. Tuş'un uyuşturucu kullandığını ve kendisine şiddet uyguladığını söyleyen Uzun, iş adamı hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

HEPSİ GÜNDEMDE OLABİLMEK İÇİN MİYDİ?

Eşi hakkında "Bana küfürler etti. Yerde sürükledi, tokat attı." diyen ünlü mankenin, bu açıklamaları ise herkesi üzmüştü. İddiaları reddeden Mehmet Tuş ise yaklaşık iki yıldır podyumlarda olmayan eşinin yeniden gündeme gelmek için bu kararı aldırdığını öne sürmüştü. Son yaşananlar ise Tuş'un sözlerini doğruladı.

Manken Elif Ece Uzun eşi Mehmet Tuş ile barıştı - Resim : 2


ELİF ECE SÖZLERİNİ YUTTU

Önceki gün modacı İzzettin Baran'ın gelinlik defilesiyle uzun bir aradan sonra yeniden ortaya çıkan manken şöyle konuştu; "Son yılım unutmak istediğim olaylarla dolu. 5 aylık bebeğimi düşürdüm, sonra babamı koronadan kaybettim. Eşim bütün mal varlığını bir çeteye kaptırdı. Eşimle aramda geçen olaylardan dolayı birbirimizi kırarak ayrıldık. Artık ikimiz de hatalarımızın farkına vardık ve geçen ay tekrar evlendik. Şu an çok mutluyum."

Manken Elif Ece Uzun eşi Mehmet Tuş ile barıştı ile ilgili etiketler kadına şiddet defile elif ece uzun uzaklaştırma kararı İzzettin Baran Mehmet Tuş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.