Makedon orta saha Luka Stankovski, yeni Eljif Elmas olur mu? Gaziantep FK'dan geleceğe yatırım...

Erol Bulut'un Fenerbahçe'nin başındayken Sarı-Laciverliler'e transfer etmek istediği 19 yaşındaki Makedon orta saha oyuncusu Luka Stankovski, Gaziantep FK'ye 5.5 yıllık imza attı. Yeni Eljif Elmas olması beklenen genç isim potansiyleyle Avrupa'nın pek çok kulübünün dikkatini çekmişti.

Gaziantep FK, 19 yaşındaki Makedon orta saha oyuncusu Luka Stankovski’yi transfer etti. Kırmızı-Siyahlılar, Stankovski ile 4.5+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2002 doğumlu Makedon futbolcu Luka Stankovski ile anlaşmaya varmıştır. Makedonya futbolunda geleceğin en potansiyelleri futbolcuları arasında gösterilen Stankovski, önceki gün gerçekleştirilen sağlık kontrollerini başarıyla tamamladıktan sonra Gaziantep'e gelerek 4,5+1 yıllık anlaşma imzalandı. Kulüp Başkanımız Cevdet Akınal, Başkan Yardımcımız Ahmet Fikret Kileci ve Genel Sekreterimiz Erhan Özmen’in de katıldığı imza töreniyle birlikte genç yıldız adayı resmi sözleşmeye imza attı. Luka Stankovski’ye bir kez daha kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında sonsuz başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

EROL BULUT’UN TAKİBİNDEYDİ

Makedonya kulüplerinden Rabotnicki forması giyen 19 yaşındaki Luka Stankovski, Erol Bulut yönetiminde adı Fenerbahçe ile anılmış ancak transfer gerçekleşmemişti.

Erol Bulut, Gaziantep FK'da teknik adamlık görevini üstlenmesinin ardından genç oyuncuyu kadrosuna kattı. Gelecek vaat eden orta saha oyuncusu 1.90 santimetrelik boyuyla da dikkatleri çekiyor.



İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Cevdet Akınal, şunları söyledi:

"Luka Stankovski kulüp olarak bir süredir yakından takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Gerek ülkesi ve gerekse de Avrupa’da yakından bilinen ve geleceğin en büyük potansiyelli futbolcularından birisi olarak gösteriliyor. Kulübümüze böyle önemli bir genç yeteneği katmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

"Bu transfer için bir süre önce yönetici arkadaşlarımız Fikret Kileci, Erhan Özmen ve CEO’muz Erhan Yüksek Makedonya’ya giderek oyuncunun hem ailesini hem de kulübünü ikna etmeyi başardılar. Çok önemli bir transfere imza attığımızı düşünüyorum, bu transferin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Luka’ya da aramıza bir kez daha hoş geldin diyor, başarılar diliyorum."

TAKIMIN EN İSTİKRARLISI GÜNAY GÜVENÇ

Süper Lig'in ilk yarısında 19 maçın tamamında 90 dakika sahada kalan Gaziantep FK'nin kaptanı Günay Güvenç, kırmızı-siyahlıların en istikrarlı oyuncusu oldu.

Tecrübeli kaleci kırmızı-siyahlı takımın ligde yaptığı 19 maçta 1710 dakika sahada kaldı.

Günay'dan sonra en çok forma giyen isimler, 16 maçta 1440 dakika ile Steven Caulker ve 19 karşılaşmada 1354 dakika ile Stelios Kitsiou oldu.

Kırmızı-siyahlı ekipte sezonun ilk yarısında toplam 27 futbolcu görev aldı.

Makedon orta saha Luka Stankovski, yeni Eljif Elmas olur mu? Gaziantep FK'dan geleceğe yatırım...

Makedon orta saha Luka Stankovski, yeni Eljif Elmas olur mu? Gaziantep FK'dan geleceğe yatırım... ile ilgili etiketler Gaziantep FK Erol Bulut Luka Stankovski Günay Güvenç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.