Makatından tanksavar mermisi çıkarılan adam: Kayıp üstüne düştüm

İngiltere’de savaş koleksiyoneri bir adamın makatından, 2. Dünya Savaşı’ndan kalma bir tanksavar mermisi çıkarıldı. Kendi anlatımına göre hasta mermiyi önce yere koydu, daha sonra ayağı kayıp merminin üstüne düştü, mermi de hastanın makatına girdi.

İngiltere'nin Gloucester bölgesindeki Gloucestershire Kraliyet Hastanesi'nde çalışan doktorlar, çarşamba polisle iletişim kurarak geçerek savaş teçhizatlarına meraklı, koleksiyoner bir adamın makatında 2. Dünya Savaşı'ndan kalma, patlamamış tanksavar mermi bulunduğunu söyledi.

YERE KOYDUĞU MERMİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜ, İDDİASI

Kimliği paylaşılmayan hastanın askeri hatıraları toplamaya ilgili olduğu, bu merminin de şahsi koleksiyonunda bulunduğu belirtildi. Hastanenin açıklamasına göre hasta yere koyduğu merminin üzerine düştüğünü, merminin de makatına girdiğini anlattı.

BOMBA İMHA EKİPLERİ HASTANEYE ÇAĞRILDI

Gloucester Polis Teşkilatı hastaneye patlayıcı imha ekibi gönderdi, olası bir tehlikeye karşı da diğer hastalar için önlemler alındı. Doktorlar ameliyatla mermiyi hastanın makatından başarıyla çıkardı.

17 cm’e 6 cm kalınlığındaki mermi, savaş döneminde ve üretilme amacına uygun kullanılmış olsaydı, tanksavar silahlardan ateşlenmiş olacaktı.

Makatından tanksavar mermisi çıkarılan adam: Kayıp üstüne düştüm ile ilgili etiketler İngiltere Hastane bomba makat tanksavar mermisi savaşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.