Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir'nin dehşeti yaşattığı eşi Seval Bazencir'nin ifadesi ortaya çıktı

Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi Yusuf Bazencir’in baltayla kapısını kırıp dehşet dolu anlar yaşattığı eşi Seval Bazencir’in olayla ilgili verdiği ifade ortaya çıktı. Yusuf Bazencir ile 5 yıl önce hayatını birleştiren Seval Bazencir , eşinin kendisini sürekli aldatmasından dolayı tartışma yaşadıklarını söyledi. Seval Bazencir, yaşadığı korku dolu anları anlattı: “Eşim beni defalarca aldattı. Eve gelmemesini söyledim ama baltayla kapıma dayandı. Tehdit ve hakaretlerle kapımı kırdı”

2016 yılında evlendiği Ece Binay'ı yasak aşkıyla aldattığı iddiasıyla gündemde olan ünlü yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir, elinde baltayla kapısına dayandığı eşi Seval Bazencir'e korku dolu anlar yaşatmıştı. Genç kadın eşi Yusuf Bazencir ile son zamanlarda kendisini defalarca aldatmasından dolayı tartışma yaşadığını ve evlilik birliğinin sarsılmaya başladığını anlattı.

Yusuf Bazencir, Seval Bazencir'le tartışınca eline geçirdiği baltayla ikametinin kapısını kırarak içeri girmeye çalışmış, korkudan telaşa kapılan genç kadın, KADES uygulaması aracılığıyla polisten yardım istemişti.


Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir'nin dehşeti yaşattığı eşi Seval Bazencir'nin ifadesi ortaya çıktı

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; Seval Bazencir'in olayla ilgili verdiği ifade ortaya çıktı. Genç kadın eşiyle arasındaki kavganın kendisini defalarca aldatmasını anlamasından dolayı kaynaklandığını, bu nedenle son zamanlarda evliliğinin düzgün gitmediğini belirtti.

 
Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan Yusuf Bazencir ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Karakolda ifade veren şüpheli eşiyle telefonda tartışma çıktığını daha sonra eşinin kendisinin eve gelmemesini söylediğini anlatmıştı. Olay günü ise tartışmaların büyümesi üzerine karşılıklı boşanma kararı aldıklarını ve eşi Yusuf Bazencir'e eve gelmemesini söylediğini belirtti.

Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir'nin dehşeti yaşattığı eşi Seval Bazencir'nin ifadesi ortaya çıktı - Resim : 2


''KAPIYA O KADAR ZARAR VERDİ Kİ, POLİSLER KAPIYI AÇAMADI''

Sözlü tartışma sonrası Yusuf Bazencir'in ikametlerine gelerek cama taş attığını söyleyen Seval Bazencir, ''Eşim 'bana burası benim evim, sen gideceksin, aç kapıyı defol git' dedi. Ardından da baltayla ikamet kapıma saldırmaya başladı. Kapıyı dakikalarca kırarak açmaya çalıştı ve bu sırada ağza alınmayak küfürler savurdu. Bende hemen KADES uygulamasına bastım. Kapıya o kadar zarar verdiki gelen polisler kapıyı açamadılar. Eşimden şikayetçiyim'' diye konuştu.

Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir'nin dehşeti yaşattığı eşi Seval Bazencir'nin ifadesi ortaya çıktı - Resim : 3

Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir'nin dehşeti yaşattığı eşi Seval Bazencir'nin ifadesi ortaya çıktı ile ilgili etiketler Mahsun Kırmızıgül ifade Seval Bazencir Yusuf Bazencir balta
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.