Mahsun Kırmızıgül'ün evliliği dağılıyor mu? Yasak aşk görüntüleri ortaya çıktı, eşi evden kovdu

52 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve senarist Mahsun Kırmızıgül’ün sosyal medyaya düşen yasak aşk videosu gündem oldu. 2016 yılında Ece Binay ile evlenen Mahsun Kırmızıgül'ün yasak aşk yaşadığını duyan eşi Ece Binay’ın Kırmızıgül'ü evden kovduğu iddia edildi.

2016 yılının Şubat ayında Los Angeles'ta hayatını birleştiren ve bu evlilikten Lavin adında bir kızları olan Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay'ın evliliğinde 'yasak aşk' krizi çıktı.

Bir dönem yaptığı çapkınlıklarla adından magazin basınında sıkça söz ettiren Mahsun Kırmızıgül, hayatını 6 yıl önce avukat Ece Binay ile birleştirmişti. Bu evlilikten bir çocuk sahibi olan Kırmızıgül'ün, genç bir kadınla çekilen samimi videosu sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Mahsun Kırmızıgül'ün evliliği dağılıyor mu? Yasak aşk görüntüleri ortaya çıktı, eşi evden kovdu


ECE BİNAY, MAHSUN KIRMIZIÜL'Ü EVDEN KOVDU!

Görüntülerde genç kadının, dizine yatan Kırmızıgül'ün saçlarıyla oynadığı görülüyor. Ortaya çıkan yasak aşk videosunun ardından Kırmızıgül'ün ihaneti olay oldu. Mahsun Kırmızıgül'ün bir süredir ismi öğrenilemeyen genç kadınla yasak aşkını duyan eşinin, Kırmızıgül'ü evden kovduğu iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Çifte yakın bir kaynak ise Kırmızıgül karı kocanın arasının uzun süredir açık olduğunu belirtti.

Mahsun Kırmızıgül'ün evliliği dağılıyor mu? Yasak aşk görüntüleri ortaya çıktı, eşi evden kovdu - Resim : 2

 

Mahsun Kırmızıgül'ün evliliği dağılıyor mu? Yasak aşk görüntüleri ortaya çıktı, eşi evden kovdu ile ilgili etiketler Mahsun Kırmızıgül Aldatma Yasak Aşk ece binay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.