Mahsun Kırmızıgül'ün eski eşi Ece Binay Amerika'da yaşadığı iddiasına cevap verdi

Mahsun Kırmızıgül ile 6 yıllık evliliğini bitiren avukat Ece Binay, kızı Lavin ile uzun süredir Amerika'da yaşadığı iddiasına cevap verdi. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ece Binay, ''Evliliğimi bırakıp Amerika'da yaşamayı tercih ettiğim söylemleri kesinlikle doğru değildir.'' ifadelerini kullandı.

2016 yılında ABD'de nikah masasına oturan 52 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve senarist Mahsun Kırmızıgül ile avukat Ece Binay'ın 6 yıllık evlilikleri geçtiğimiz günlerde Beykoz Adliyesi'nde görülen davayla 15 dakikada bitti. Mahsun Kırmızıgül ile boşanan Ece Binay, kızı Lavin ile uzun süredir Amerika'da yaşadığı iddiasına cevap verdi: " Türkiye'den uzak kaldığım süre 2 ya da 3 ayı geçmemiştir"


İşte Ece Binay'ın açıklaması...

"İddia edilen; evliliğimizin iki yıldır zaten bitmiş olduğu, iki senedir birlikte yaşamadığımız, ayrı yaşadığımız, benim iki yıldır daimi olarak Amerika'da yaşadığım, evliliğimi bırakıp Amerika'da yaşamayı tercih ettiğim söylemleri kesinlikle doğru değildir. Evliliğimizin başından beri ailece Amerika'ya gidip geldiğimiz çevremiz tarafından bilinmektedir.

Sadece son bir yıldır uzun süreli olarak Amerika'da oluşum; sahip olduğumuz Green Card'la ilgili olarak orada süre doldurma gerekliliğindendir. Bu süreçte kızımıza ana sınıfı eğitimi de Amerika'da aldırmak ortak kararımızdır.

Yine bu son bir yıl içerisinde kızımla birlikte Türkiye'den uzak kaldığımız süreler en fazla iki ya da üç ayı geçmemiştir ve bu bir yılı sürekli olarak Türkiye-Amerika arası gidiş gelişlerle ailece bir arada geçirmişizdir.

Boşanmaya kadar da evlilik birliğimiz normal şekilde devam etmiştir. Amerika'da bulunma konusuyla ilgili olarak hiçbir zaman bir fikir ayrılığımız olmamıştır."

Mahsun Kırmızıgül'ün eski eşi Ece Binay Amerika'da yaşadığı iddiasına cevap verdi

 



Mahsun Kırmızıgül'ün eski eşi Ece Binay Amerika'da yaşadığı iddiasına cevap verdi ile ilgili etiketler Mahsun Kırmızıgül boşanma ece binay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.