Mahsun Kırmızıgül'e canlı müzik engeli! Ses sistemi kapatıldı!

16 yıl sonra dün akşam Bodrum Yalıkavak'ta sahne alan ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün canlı müzik yapması engellendi. Sahnesine mikrofonsuz devam etmek sorunda kalan Kırmızıgül, "Dilerim ki yakın zamanda çözülür" ifadelerini kullandı.

Habertürk'te yer alan haberine göre, Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz akşam Bodrum Yalıkavak'ta dinleyicileriyle buluştu. Ancak Kırmızıgül'ün sahnesinde ilginç anlar yaşandı.

 Mahsun Kırmızıgül'e canlı müzik engeli! Ses sistemi kapatıldı!

Polis, 53 yaşındaki sanatçının canlı müzik yapmasını engelledi ve müziği kapattı. Daha sonra şarkılarını mikrofonsuz okuyarak programına devam eden Kırmızıgül, sevenlerine "Bu akşam hiçbirinizden ücret alınmayacak, hepiniz bizim misafirimizsiniz." dedi.

16 yıl sonra Bodrum'da ilk kez sahne aldığını söyleyen Mahsun Kırmızıgül, şu ifadeleri kullandı:

"UMARIM EN KISA ZAMANDA ÇÖZÜLÜR"

"Bu akşam buraya ben size olan saygımdan dolayı çıkıyorum. Sanata ve sanatçıya yazık ediyorlar. Dilerim ki en kısa zamanda bu durum çözülür."

Mahsun Kırmızıgül'e canlı müzik engeli! Ses sistemi kapatıldı! - Resim : 2

 

 

 

 

 

Mahsun Kırmızıgül'e canlı müzik engeli! Ses sistemi kapatıldı! ile ilgili etiketler Mahsun Kırmızıgül canlı müzik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.