Mahsun Kırmızıgül 16 yıl sonra ilk konserini Kuruçeşme'de verdi

Mahsun Kırmızıgül 16 yıl aradan sonra Boğaz'da sevenleriyle buluştu. Mahsun Kırmızıgül'un önceki akşam Kuruçeşme Açıkhava'da verdiği konsere sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Biletleri günler öncesinde tükenen konserde ünlü şarkıcı 'Anlatacaklarım Var' isimli şovuyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Mahsun Kırmızıgül, Kuruçeşme Açıkhava’da verdiği konserle 16 yıllık özleme son verdi. Gece için ‘Anlatacaklarım Var’ isimli özel bir şov hazırlayan Kırmızıgül, konserine duygusal bir konuşma ile başladı. Kırmızıgül konserin başlangıcında yaptığı konuşmasında "Uzun zaman sonra karşınızdayım. Sizlere yeniden kavuştuğum için çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Bu özel gecede geçmişten, şarkılardan, filmlerden , sevgiden, dostluktan, sevdadan, masum hikayelerden konuşacağız. İyi ki varsınız… Hoş geldiniz..." ifadelerini kullandı.

ŞARKILARINI ŞİDDET MAĞDURU KADINLARA ARMAĞAN ETTİ

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Kırmızıgül'e konserinin sıra gecesi bölümünde dev bir koro eşlik etti. Türkülerin ardından İstanbul’a gelişini ve Bergen ile tanışmasını anlatan Kırmızıgül, efsane isim Bergen’in 14 yaşındayken kendisini sahneye çıkardığını ve şarkının ardından ağladığını söyledi. Kendisine sanatçı olması için telkinde bulunan Bergen’in "Sen Affetsen Ben Affetmem" ve "Benim İçin Üzülme" adlı şarkılarını seslendiren Kırmızıgül, şarkıları şiddet mağduru tüm kadınlara ve Bergen’e hediye etti.

Mahsun Kırmızıgül 16 yıl sonra ilk konserini Kuruçeşme'de verdi - Resim : 2


Mahsun Kırmızıgül, konserden çekilen görüntülerini ''Uzun yıllardan sonra ilk kez dostlarla buluştuk. Muhteşem bir atmosfer vardı. Rusyadan İrandan, Almanyadan, Azarbeycandan, Iraktan ve yurdun dört bir yanından gelenler vardı. Teşekkürler iyi ki varsınız.'' notuyla Instagram hesabından yayınladı.

 

Mahsun Kırmızıgül 16 yıl sonra ilk konserini Kuruçeşme'de verdi ile ilgili etiketler Mahsun Kırmızıgül Konser Kuruçeşme Açıkhava

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.