Mahşerin Dört Atlısı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak olan Mahşerin Dört Atlısı filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Mahşerin Dört Atlısı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Mahşerin Dört Atlısı filmi bugün Beyaz TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını ve konusunu merak edenler araştırma yapmaya devam ediyor. Mahşerin Dört Atlısı filminin yönetmen koltuğunda Jonas Åkerlund oturuyor. Peki, Mahşerin Dört Atlısı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Mahşerin Dört Atlısı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

MAHŞERİN DÖRT ATLISI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Aidan Breslin, eşinin ölümünden sonra oğulları Alex ve Sean'dan giderek uzaklaşmış, katı bir polis dedektifidir. Kendisini İncil'de geçen mahşerin dört atlısını temel alan sapık seri cinayetleri araştırırken bulur. Breslin, davada açığa çıkan her yeni bilgiyle boğuşurken, yavaş yavaş kendisi ve dört şüpheli arasındaki sarsıcı bağlantıyı da keşfeder.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Mahşerin Dört Atlısı filmi saat  23:00 - 01:00 arasında yayınlanacaktır.

OYUNCULARI KİMLERDİR?

Mahşerin Dört Atlısı filminin oyuncu kadrosunda Dennis Quaid, Ziyi Zhang, Lou Taylor Pucci, Clifton Collins Jr. yer alıyor.

Mahşerin Dört Atlısı filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Sinema film film izle sinema filmi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.