Mahsa Amini protestoları sürüyor... Melek Mosso, İranlı kadınlara destek için sahnede saçını kesti

İran'da Mahsa Amini'nin ölümünün ardından başlayan protestolara bir destek de şarkıcı Melek Mosso'dan geldi. Dün akşam Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde konser veren Mosso, İranlı kadınların eylemlerine destek olmak için sahnede saçlarını kesti.

İran'da başörtüsünü kurallara uygun takmadığı gerekçesi ile öldürülen Mahsa Amini hem İran'da hem de dünyanın farklı ülkelerinde protestolar sürüyor. Kadınlar İran rejimini protesto için saçlarını kesiyor.

MOSSO'DAN MAHSA AMİNİ PROTESTOLARINA DESTEK

İran'da 22 yaşındaki Mahsa Amini'nin rejim güçleri tarafından öldürülmesinin ardından başlayan protestolar tüm dünyaya yayıldı. Mahsa Amini'nin ölümünün ardından başlayan protestolara bir destek de ünlü şarkıcı Melek Mosso'dan geldi. Ünlü şarkıcı dün akşamki konseri sırasında saçlarını kesti.

MELEK MOSSO

Melek Mosso dün akşam Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu. "Bu gece tüm kadınlar adına söylüyorum şarkılarımı. Özgürlüğümüzü kimse elimizden alamayacak" diyen Mosso, İranlı kadınlara destek olmak adına sahnede saçlarını kesti.

melek mosso

 

Mahsa Amini protestoları sürüyor... Melek Mosso, İranlı kadınlara destek için sahnede saçını kesti ile ilgili etiketler Melek Mosso Konser Mahsa Amini
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.