Mahrem imamların aradıkları 7 askeri öğrenci yakalandı!

Kayseri'de FETÖ soruşturmaları kapsamında örgütün mahrem imamları tarafından sabit hatlardan arandıkları tespit edilen 7 eski askeri öğrenci İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü soruşturmaları kapsamında örgütün mahrem imamları tarafından sabit hatlardan arandıkları tespit edilen 7 eski askeri öğrenci şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

7 ASKERİ ÖĞRENCİNİN YAKALANMASI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda şüpheliler gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünce, bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülen faaliyetlerin, yine halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirileceği bildirildi.

Mahrem imamların aradıkları 7 askeri öğrenci yakalandı! ile ilgili etiketler Öğrenci FETÖ İmam telefon askeri mahrem arama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.