Mahrem imamın hard diskinden PKK arşivi çıktı

Her fırsattta birbirini koruyan adımlar atan FETÖ ile PKK'nın işbirliği bu kez bir mahrem imamın deşifre edilen bilgisayarındaki hard diskinden çıktı.

PKK'NIN KARA PROPAGANDASI

Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu mahrem yapılanmasına yönelik operasyonda, Polis Okulu öğrencilerine 2010-2014 yılları arasında mahrem imamlık yapan 13 şüpheli tespit edildi. 11 Eylül'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden Muhammet E.'nin bilgisayarının kardeşinde olduğu tespit edildi. Polis, söz konusu hard diski imha edilmeden ele geçirdi. Balıkesir Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince incelenen 1 terabaytlık hard diskten PKK arşivi çıktı.

ORGANİZASYON TOPLANTILARININ VİDEOLARI ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, hard diskin içerisinde PKK ve Suriye uzantısı YPG ile örgütün kadın yapılanması YPJ'ye ait organizasyon ve toplantılara ait olduğu anlaşılan çok sayıda video ve örgüt üyelerinin fotoğrafları yer aldığı tespit edildi. Ayrıca aynı hard disk içerisinde Türkiye'nin Kürtleri katlettiği iftiralarını içeren İngilizce hazırlanmış kara propaganda videolarının da bulunduğu belirlendi.

GİZLİ ÇEKİM ROKET YAPIMI VİDEOSU

Yine söz konusu hard disk içerisinde Jandarma Genel Komutanlığı'na ait hizmete özel olarak hazırlanmış roket yapımı, bakımı ve kullanımına ilişkin belge ve bilgilerin akıllı telefon ile gizli olarak çekilmiş videolarının da yer aldığı ortaya çıkarıldı. Söz konusu bilgi ve belgelerin askeri birim dışına çıkarılması, kopyalanması, yayılması ve başkalarına verilmesi yasak olduğu öğrenildi.

CASUSLUKTAN TUTUKLANDI

Yeni Şafak'ın haberine göre; Söz konusu tespitlerin ardından şüpheli Muhammet E., FETÖ üyeliğinin yanı sıra PKK terör örgütü üyeliği ve askeri ve siyasi casusluk suçlarından da sorgulandı. Şüpheli, ifadesinin alınmasının ardından Balıkesir 1. Sulh Ceza Hakimliği'nce "Terör örgütüne üye olma, Askeri ve siyasi casusluk" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mahrem imamın hard diskinden PKK arşivi çıktı ile ilgili etiketler FETÖ PKK işbirliği
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.