Mahmut Uslu'dan Vitor Pereira yorumu... "Kalite oyuncularla problemi olan birisi"

Mahmut Uslu'dan Vitor Pereira yorumu... "Pereira’nın yeniden gelişini hiç olumlu karşılamadım. Pereira'yı biz tanımıyorduk onu İtalyan menajer Terraneo getirmişti. Geldiği ilk gün geri dönecekti ama devam etti. Kalite oyuncularla problemi olan birisi ve ben hoş karşılamadım. Kimse kimseyi aldatmasın, Fenerbahçe’de belirli seviyede çok oyuncu var ama Mesul Özil gibi çok kaliteli oyuncu yok"

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminin simge isimlerinden Mahmut Uslu, Sarı-Lacivertlile'in gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Hürriyet'in YouTube kanalına konuşan eski basın sözcüsü, teknik direktör Vitor Pereira hakkında dikkat çekici yorumlar yaptı.

Vitor Pereira tercihini eleştiren Uslu, "Pereira’nın yeniden gelişini hiç olumlu karşılamadım. Pereira'yı biz tanımıyorduk onu İtalyan menajer Terraneo getirmişti. Geldiği ilk gün geri dönecekti ama devam etti. Kalite oyuncularla problemi olan birisi ve ben hoş karşılamadım. Kimse kimseyi aldatmasın, Fenerbahçe’de belirli seviyede çok oyuncu var ama Mesul Özil gibi çok kaliteli oyuncu yok" dedi.

Van Persie-Vitor Pereira gerginliği Pereira-Özil gerilimine benzeten Uslu, şunları söyledi:

"Bizim dönemimizde Aziz Yıldırım başkanlığında bu sorunları çözdük. Mesut çok önemli bir oyuncu ve kalitesini belli etti. Geçen seneye göre fark var, sistem değişikliğini mi istemiyor diye bakmak lazım. Pereira’nın sisteminde kenarlarda oynayanların adeta 'Superman' olması lazım. Biz inancımızı kaybetmeyiz, çok 2. olduk ve nasıl olduğumuzu iyi biliyoruz."

Mahmut Uslu'dan Vitor Pereira yorumu... "Kalite oyuncularla problemi olan birisi"

ALİ KOÇ'UN "BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK İDDİASI...

Başkan Ali Koç: “Bu takım şampiyon olacak…” iddiası sorulan Mahmut Uslu, şöyle konuştu:

"İnsanlar 'Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon' diye bağırıyor biz inanıyoruz. Son 3 seneye bakıldığında çok ümidim yok ama F.Bahçe’nin şampiyon olmasını istiyorum. 3.5 yaşındaki torunumun F.Bahçeli olmasını istiyorum ama galibiyet almazsanız ve başarılı olmazsanız çocuklar çok çabuk uzaklaşır."

"Fenerbahçe taraftarı kulübe sahip çıkarsa ve bizim yönetimimize yapılanlar yapılmazsa şampiyon olma şansımız yine yüksek. Şunu görmek lazım, Ali Koç geldi ve 2. başkan olarak aldığı insanlar, içerden ihanet edermiş gibi “621 milyon Euro borç var yalan söylüyorlar” dedi. Bizim söylediklerimiz dışında bir borcumuz yoktu. bununla ilgili yazılı açıklama yaptık. Fenerbahçeliler Burhan Karaçam’a mı inanacak yoksa Mahmut Uslu’ya mı!"

SORU: Aziz Yıldırım. Ali Koç’a seslenerek, “Darmstadt'tan Serdar Dursun almak sana yakışmaz. Real Madridli Ramos boşta, Marcelo boşta, Benzema'yı al. Git Roma'dan Dzeko'yu al” ifadelerini kullanmıştı. Fenerbahçe’nin “fırsat transferleri” denilen Berisha, Rossi gibi isimleri ve transfer politikasını nasıl yorumluyorsunuz?

CEVAP: Bu isimlerin hiçbiri fırsat transferi değil. Alanyaspor’dan Trabzonspor’a giden Bakasetas’ı neden almadınız? Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu çok iyi Fenerbahçelidir ve Fenerbahçe Derneği’nin eski başkanıdır. Bizim de yanlış transferlerimiz oldu. Dünyanın en iyi forvetlerinden Van Persie’yi aldık, 10-15 gol attı ve hafif sakat çıktı.

Hatalarımız oldu ama birçok doğrumuz da oldu. Aziz Yıldırım için “futboldan anlamaz” diyorlardı ama anlıyor. Fenerbahçe hala Aziz Yıldırım’ın bıraktıkları ile devam ediyor. Ali Koç’un kulübe koyduğu hiçbir çivi yok. Gebze’nin yukarısında 12 tane araziyi değerlendirecektik ama hala yapılmadı, merak ediyorum. Ali Koç ilk geldiğinde Barcelona formaları havada uçuşuyordu ve ümitlenmiştik. “Ali Koç Başkan Fenerbahçe şampiyon” denildi, çok önemli oyuncular gelecek sandık ama gele gele bunlar geldi.

Mahmut Uslu'dan Vitor Pereira yorumu... "Kalite oyuncularla problemi olan birisi" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Mahmut Uslu Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.