Mahmut Tuncer estetik yaptıran eşi Işıl Tuncer'in son halini Halil Ergün'e benzetti

Türkücü Mahmut Tuncer, Haberglobal kanalında yayınlanan Uykusuzlar Kulübü'nde Okan Bayülgen'in konuğu oldu. Programda, eşiyle birlikte tanıdıkları bir doktorda botoks yaptırdıklarını açıklayan Tuncer, eşi Işıl Tuncer'in yüzünün botokstan sonra oyuncu Halil Ergün'e benzediğini söyledi.

"Hanım botoks yaptırınca Halil Ergün'e benzedi" diyen Tuncer, hem stüdyodakileri hem ekran başındakileri kahkahaya boğdu.

Okan Bayülgen'in sunuculuğunu üstlendiği Uykusuzlar Kulübü programının bu haftaki konuğu Ivana Sert, Mahmut Tuncer, Ece Uslu, Müfit Can Saçıntı, Armağan Oğuz, Gülçin Kültür Şahin ve Murat Kılıç oldu. Programa Mahmut Tuncer'in açıklamaları damgasını vurdu.

Ünlü türkücü, eşiyle birlikte tanıdıkları bir doktorda botoks yaptırdıklarını açıkladı. Tuncer, eşinin yüzünün botokstan sonra değiştiğini anlattı.

Mahmut Tuncer estetik yaptıran eşi Işıl Tuncer'in son halini Halil Ergün'e benzetti

KIZI DA AYNI YORUMDA BULUNMUŞTU

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada burun estetiği ve botoks yaptırdığını belirtmişti. Tuncer, "Annem de yaptırdı. Ama annem botoks yaptırınca Halil Ergün'e benzedi" demişti.

Mahmut Tuncer estetik yaptıran eşi Işıl Tuncer'in son halini Halil Ergün'e benzetti

Mahmut Tuncer ile Işıl Tuncer'in, Gizem Tuncer, Pınar Tuncer, Umut Tuncer ve Fırat Tuncer adında 4 çocukları var.

 

Mahmut Tuncer estetik yaptıran eşi Işıl Tuncer'in son halini Halil Ergün'e benzetti ile ilgili etiketler Botoks estetik mahmut tuncer Işıl Tuncer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.