Öcalan posteri altında yürüdüğü günleri hatırlamıyor!

Sık sık terör örgütleri ile omuz omuza fotoğraf veren ve terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri altında yürüyen CHP'li Mahmut Tanal, "çözüm süreci" üzerinden hükümeti eleştirdi. "Silahlar sussun" denilerek masaya oturmak ile masum sivillere kurşun sıkılırken masaya oturmak arasındaki farkı ayırt edemeyen Tanal, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik PKK eleştirilerini savundu.

Gara'da PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 vatandaşın ardından HDP ile ortak bir dil kullanan CHP, bu tutumunu sürdürdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisini ziyaret ederek bilgilendirmede bulunmasına rağmen Gara harekatını çarpıtma gayretine girişti.

Kılıçdaroğlu, PKK'nın katmiamının suçunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a atmakta ısrar etti!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan sert yanıt verirken, CHP'li isimler de savunma hattındaki yerlerini aldı.

 CHP'Lİ MAHMUT TANAL FARKI AYIRT EDEMİYOR MU? 

Kılıçdaroğlu'nu savunmak için sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP'li Mahmut Tanal, hedef şaşırtarak 'çözüm süreci' üzerinden hükümeti eleştirmeye gayret etti.

PKK terör örgütünü lanetleyen tek bir söz etmeyen ve terörist elebaşı Öcalan posterleri altında yürüyen Tanal; çözüm için, silahlar sussun diye masaya oturmak ile kurşun sıkılırken masaya oturmanın farkını anlamadığını gösteren şu ifadeleri kullandı:

"Şahsi ikbal için teröristbaşı Apo'dan mektup getirten, kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan'ı TRT'ye çıkartan, kanlı örgüt PKK'yla Oslo'da masa kurduran, teröristler için Habur'da çadır mahkemesi kuran, Çözüm Süreci'nde Apo posterlerini serbest hale getiren AKP'nin başındaki Recep Tayyip Erdoğan, köşeye sıkışınca bu ülkenin kurucu partisi CHP'yi, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alıyor. Millet her şeyin farkında. Kendi yanlışlarınızı unutturamayacaksınız. Sandık yoluyla gideceksiniz gideceksiniz gideceksiniz!"

 

FETÖ'CÜLERLE DE KOL KOLAYDI

Öte yandan Tanal, FETÖ'nün medya ayağı Kanaltürk ve Bugün TV'ye kayyum atanmasını da protesto etmişti. "Bu bir iş yerinin işgalidir, mülkiyet hakkının ihlalidir" diyerek hainlerin yanında boy göstermişti.

Öcalan posteri altında yürüdüğü günleri hatırlamıyor!

Öcalan posteri altında yürüdüğü günleri hatırlamıyor! ile ilgili etiketler CHP PKK Abdullah Öcalan Mahmut Tanal HDP
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.