Mahmut Gürcan Kimdir? Yeni Hazine Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan kaç yaşında, nereli?

16 Aralık Resmi Gazete kararlarına göre Hazine ve Maliye Bakan Yardımcıları değişti. Göreve gelen Mahmut Gürcan'ın hayatı hakkında araştırmalar başladı. Peki Mahmut Gürcan kimdir?

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcıları Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş oldu. Resmi Gazete'de yer alan atama kararına göre Hazine ve Maliye Bakan yardımcıları Ercan Gül ve Mehmet Hamdi Yıldırım görevden alınarak yerlerine yeni isimlar atandı. Peki yeni Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Ercan kimdir?

MAHMUT ERCAN KİMDİR?

09/10/1966 doğumlu olan Mahmut Gürcan evli ve 3 çocuk babasıdır. Zeytinburnu İmam Hatip Ortaokulu, Şehremini lisesi, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler (iktisat bölümü) mezunu. İşadamı da olan Mahmut Gürcan, Doğanay Çorap ve Tic.Ldt.Şti Ortağı. Milli Görüş geleneğinden gelen Gürcan, 2001 yılından itibaren AK Parti İlçe yöneticiliği ve 2006/2014 3 dönem AK Parti Bakırköy ilçe başkanlığı yaptı. Bir çok STK (Sivil Toplum) örgütünde yöneticiliği ve üyeliği vardır.

Mahmut Gürcan Kimdir? Yeni Hazine Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı Hazine ve Maliye Bakanı hazine ve maliye bakan yardımcıları mahmut ercan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.