Mahmut Ustaosmanoğlu Yerine Kim Geçti? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim Oldu?

Mahmut Efendi öldü mü, Mahmut Ustaosmanoğlu sağlık durumu nasıl soruları vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Son dakika haberine göre İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu vefat etti. Mahmut Ustaosmanoğlu Yerine Kim Geçti? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim Oldu?

Mahmut Efendi öldü mü? İsmailağa cemaati lideri Şeyh Mahmut Ustaosmanoğlu'nun sağlık durumu nasıl soruları vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırlmaya başlandı. Son dakika haberine göre İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu vefat etti. Mahmut Ustaosmanoğlu Yerine Kim Geçti? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim Oldu?

ŞEYH MAHMUT EFENDİ ÖLDÜ MÜ? MAHMUT USTAOSMANOĞLU NASIL?

İsmailağa Cemaati'nin lideri ve şeyhi olan Mahmut Ustaosmanoğlu (Mahmut Efendi), 93 yaşında hayatını kaybetti.

Bir süre önce yoğun bakıma kaldırılan, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefat haberini torunu açıkladı. Torunu Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Mahmud efendi hazretleri dedem hazreti Allah’a vasıl oldular" ifadelerini kullandı.

İSMAİLAĞA CEMAATİNİN YENİ LİDERİ KİM OLACAK?

Nakşibendi tarikatının Halidiye Kolu İsmailağa Şubesi'nin Şeyhi Mahmud Ustaosmanoğlu, bir süredir rahatsılığı nedeniyle tedavi görüyor. Koronavirüs salgını nedeniyle hastaneye kaldırılamayan Şeyh Mahmut Efendi'nin yerine kim geçecek sorusu ise belirsizliğini koruyor.

MAHMUT EFENDİ OPERASYON GEÇİRECEK

Bu gelişmeden bir ay sonra İsmailağa cemaati şeyhi Mahmud Ustaosmanoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Mahmud Ustaosmanoğlu'nun oğlu Ahmed Ustaosmanoğlu tarafından cemaatin resmi yayın organlarında paylaşılan mesajda, doktorların söz konusu rahatsızlık konusunda ameliyat kararı verdiği duyuruldu.

Mahmud Ustaosmanoğlu'nun hastanede "ufak bir operasyon" geçireceği bilgisi paylaşılırken, cemaatten ve sevenlerinden dua beklediği vurgulandı.

"Mahmud Efendi Hazretlerinin Sağlık Durumu Hakkında Kamuoyuna Duyuru" başlığını taşıyan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Mahmud Efendi Hazretlerimiz, geçtiğimiz günlerde hastanede tedavi görürken doktorları tarafından ufak bir cerrahi operasyon kararı alınmış ve operasyon tarihine kadar hanesinde istirahat etmesi uygun görülmüştü.
Evinde bir müddet istirahatin ardından tekrar hastaneye geçilerek gereken tüm hazırlıklar tamamlanmıştır.

Geçireceği ufak çaplı bu operasyonun sağlıklı bir şekilde icra edilmesi için dualarınızı bekler, kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Mahmut Ustaosmanoğlu Yerine Kim Geçti? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim Oldu?

Mahmut Ustaosmanoğlu Yerine Kim Geçti? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim Oldu? ile ilgili etiketler İsmailağa Cemaati mahmut efendi şeyh mahmut
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.