Mahmud Erol Kılıç, Mısır'daki saldırının hedefini açıkladı!

Profesör Mahmud Erol Kılıç Mısır’da gerçekleşen terör saldırısının asıl hedefini açıkladı.

Yeni Şafak köşe yazarlarından Mahmud Erol Kılıç Mısır’daki saldırının asıl hedefini yazdı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Mısır, Sina’da Cuma namazı kılmakta olan mü’minlere yapılan ve 300’den fazla kişinin şehadeti ve bir o kadar da yaralı ile sonuçlanan saldırı Tarikat-ı Ahmediyye-yi Cerrariyye kolu dervişlerinin merkez tekkesi idi.

2006 yılında mezkur tekkenin şeyhi Şeyh Süleyman Ebu Harraz el-Kaide tarafından kaçırılmış ve ardından müşrik olduğu ithamıyla kafası kesilerek şehid edilmişti. Örgüt şehadetinin videosunu da yayınlamışlardı.

Dünkü olayı üstlenen Ahraru Beyti’l-Makdis örgütüne göre bütün Sufiler kafirdirler. İşin bir diğer düşündürücü tarafı bu olayı pek çok ülke ve kuruluş şiddetle tel’in ederlerken İhvanü’l-Müslimin’in resmi sitesinde hiç bir sözün geçmemesidir. Şehidlere Allah rahmet eylesin.. Cümle sufiyan ve dervişana duyurulur…”

Mahmud Erol Kılıç, Mısır'daki saldırının hedefini açıkladı! ile ilgili etiketler Mısır mahmud erol kılıç terör saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.