Mahkum Sezon Finali Ne Zaman, Hangi Bölüm? Mahkum 2. Sezonunda Kimler Olacak?

Perşembe akşamlarının rekortmen dizisi Mahkum adım adım sezon finaline yürüyor. Bu akşam 22. bölümü ekrana gelecek olan etkileşim kralı Mahkum sezon finali ne zaman, hangi bölüm olacak? Hikayesiyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Mahkum 2. sezonda kimler olacak? Detaylar haberimizde...

Her bölümü ile aksiyon ve heyecan yaratan Mahkum yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Fox TV'nin bu sezon en iyi işi olarak görülen Mahkum dizisi hikaye ve atmosfer de giderek ilgi çekmeye devam ediyor. Güney Kore dizisi Innocent Defendant adlı yapımdan uyarlama olan dizi adım adım sezon finaline gidiyor.

Mahkum sezon finali ne zaman sorusu da yanıtını buldu. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Hayal Köseoğlu'nun yer aldığı Mahkum dizisinin yeni sezon hazırlıkları da başladı. İkinci sezonundan da büyük beklentilerin olduğu proje yeni oyuncularıyla da gelecek sezona damga vurmaya hazırlanıyor.

MAHKUM SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Fox TV'de yayınlanan Mahkum dizisi sezon finali Haziran 2022'de sezon finaline gidiyor. 2 Haziran 2022 Perşembe günü 24. bölümüyle sezon finali yapması bekleniyor.

Mahkum Sezon Finali Ne Zaman, Hangi Bölüm? Mahkum 2. Sezonunda Kimler Olacak?

Mahkum 2. Sezon Ne Zaman, Kimler Var?

Dizinin ikinci sezonu da Eylül 2022 tarihinde başlaması bekleniyor. Mahkum oyuncu kadrosu da yaz aylarında yapılacak transferlerle büyümesi bekleniyor.

Mahkum Sezon Finali Ne Zaman, Hangi Bölüm? Mahkum 2. Sezonunda Kimler Olacak? ile ilgili etiketler mahkum Onur Tuna İsmail Hacıoğlu Hayal Köseoğlu mahkum sezon finali mahkum sezon finali ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.