Mahkum nerede çekiliyor? Mahkum dizisinin çekimleri hangi ilde?

FOX TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Mahkum ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Oyuncu kadrosunun güçlü oluşu ile dikkatleri üzerinde toplayan Mahkum nerede çekiliyor sorusuna yanıt aranıyor.

Başrollerinde Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun oynadığı Mahkum dizisi ilk bölümüyle 14 Aralık Salı akşamında FOX TV ekranlarında başlıyor. “Innocent Defendant” dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek “Mahkum” dizisinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyor.

Mahkum Dizi Konusu

“Mahkum”da; İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur…

Mahkum nerede çekiliyor? Mahkum dizisinin çekimleri hangi ilde?

Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önde gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır… Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

Mahkum Dizisi Nerede Çekiliyor?

Mahkum dizisinin çekimleri, İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor.

Mahkum Oyuncu Kadrosu

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun oynadığı Mahkum dizisi oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış gibi ünlü isimler yer alıyor.

Mahkum nerede çekiliyor? Mahkum dizisinin çekimleri hangi ilde? ile ilgili etiketler mahkum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.