Mahkum Dizisinin sonunda Ne Oluyor? Innocent Defendant Konusu Nedir?

Mahkum Dizisinin sonunda Ne Oluyor? Fox TV dizisi Mahkum yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu başrol oynuyor. Güney Kore dizisi Innocent Defendant uyarlaması olan Mahkum dizisinin sonunda ne oluyor? Innocent Defendant Konusu nedir?

Mahkum Dizisinin sonunda Ne Oluyor? Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Seray Kaya ve Hayal Köseoğlu'nun yer aldığı Mahkum Dizisi bu akşam ekrana geliyor. Uyarlama olan Mahkum farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Mahkum Güney Koreli Innocent Defendant dizisinden uyarlama bir dizidir. Çekimleri İstanbul'da gerçekleşen dizi Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut ile davasını üstüne aldığı Barış Yesari arasında geçenleri konu alıyor.

MAHKUM DİZİSİNİN SONUNDA NE OLUYOR?

İlk fragmanının bilee Innocent Defendant ile birebir aynı olduğu Mahkum'da olduğu gibi orijinali Innocent Defendant da Savcı Park Jung-Woo geçici hafıza kaybı yaşayan bir savcıdır. Ve bir sabah uyandığında ailesini öldürmüş olmak suçundan cezaevindedir.

Mahkum Dizisinin sonunda Ne Oluyor? Innocent Defendant Konusu Nedir?

Mahkum Dizisinin sonunda Ne Oluyor? Innocent Defendant Konusu Nedir? ile ilgili etiketler Fox TV mahkum dizisi konusu Innocent Defendant konusu nedir Innocent Defendant
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.