Mahkum Dizisinin Kötü Kadını Ferda'yı Kim Oynuyor? Ece İrtem kimdir, kaç yaşında?

Fox TV'nin yeni dizisi Mahkum 1. bölümüyle bu akşam başlıyor. Innocent Defendant adlı yabancı bir yapımdan uyarlama olan dizide kötü kadını Ece Ertem oynayacak. Hikayede İsmail Hacıoğlu ile ikiz kardeşi olacak olan Ferda'yı oynayan Ece İrtem Kimdir, kaç yaşında?

Mahkum dizisi kadın oyuncuları arasında Hayal Köseoğlu, Melike İpek Yalova ve Seray Kaya yer alıyordu. Diziye bir kadın oyuncunun daha katıldığını Gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Onur Tuna'nın zaten Hayal Köseoğlu ile birlikte daha önce Mucize Doktor dizisinden biliyoruz. Ancak Mahkum dizisinde kötü kadını oynayacak isim Ece İrtem oldu. Dizide Savaş karakterinin kötülüklerine destek verecek Ferda'yı oynayacak Ece İrtem aynı zamanda İsmail Hacıoğlu'nun da ikiz kardeşini oynayacak.

ECE İRTEM KİMDİR?

Dizide sadece 4 bölüm kalacak olan Ece İrtem 30 yaşındadır. Son olarak Bay Yanlış dizisinde dikkat çeken oyuncu 2015 yılından bu yana setlerde.

 

Mahkum Dizisinin Kötü Kadını Ferda'yı Kim Oynuyor? Ece İrtem kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Fox TV mahkum dizisi ece irtem kimdir mahkum ferda kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.