Mahkum Dizisine Gelmesiyle Gitmesi Bir Oldu! Başrol Oyuncusu Sezon Sonu Gidiyor!

Perşembe akşamlarının rekortmen dizisi Mahkum haftaya sezon finali yapacak. Oyuncu kadrosu, konusu ve senaryosuyla sezona damga vuran Mahkum dizisinde başrol oyuncusunun vedası herkese sürpriz oldu. Ünlü oyuncunun gelmesiyle gitmesi bir oldu.

Önümüzdeki sezon da FOX TV ekranlarında izleyeceğimiz Mahkum yeni bölümleriyle heyecan yaratmaya devam ediyor. MF Yapım imzalı dizi sezon finaline adım adım gidiyor. Diziye sezon ortası dahil oldun ünlü başrol oyuncusu ise haftaya veda edeceğini duyurdu. Mahkum Dizisine Gelmesiyle Gitmesi Bir Oldu! Başrol Oyuncusu Sezon Sonu Gidiyor!

Mahkum dizisinde Sinyor karakterini oynayan Talat Bulut'un oyuncu kadrosunda ayrılması kesinleşti. Diziye 10 bölüm konuk olan Talat Bulut Mahkum oyuncu kadrosundan ayrılacağını duyurdu. Etkili oyunculuğuyla her projede farkını ortaya oyuncu zaten daha önce ayrılık sinyalini vermişti.

Talat Bulut'un Mahkum dizisinden ayrılması sonrası Sinyor karakterinin de sonunu getirdi. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu'nun oynadığı, yönetmenliğini Volkan kocatürk'ün yaptığı Mahkum dizisi sezon finali bu hafta olacka.

Mahkum Dizisine Gelmesiyle Gitmesi Bir Oldu! Başrol Oyuncusu Sezon Sonu Gidiyor!

TALAT BULUT NEDEN AYRILDI?

Sinyor karakteriyle 10 bölüm konuk olan Talat Bulut, diziye veda edecek. Etkili oyunculuğuyla her projede farkını ortaya koyan usta aktör diziye başladığı hafta yaptığı paylaşımının altına “Misafir oldum” mesajını düşmüştü.

 

Mahkum Dizisine Gelmesiyle Gitmesi Bir Oldu! Başrol Oyuncusu Sezon Sonu Gidiyor! ile ilgili etiketler mahkum Talat Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.