Mahkum Dizisinde Onur Tuna, Mucize Doktor Ferman'a Selamı Çaktı! Ayrıntıyı Fark Eden Var Mı?

Türk dizilerine farklı bir soluk getiren Mahkum dizisi her Perşembe yeni bir bomba patlatıyor. Senaryosu ve oyunculukları ile dizi son dönemde en çok konuşulan dizi oldu. Mahkum son bölümde Fırat'ın giydiği doktor önlüğündeki detayı fark edenler Onur Tuna'nın Mucize Doktor'daki Ferman karakterini hatırladılar.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun inanılmaz oyunculuk performansları ile çıtayı her hafta yükselten Mahkum dizisinde Barış'ın tahliye olmasından önce davranıp zekice bir plan yapan Fırat'ın kızı Nazlı'yı kurtarma planları yer aldı.

İsmail Hacıoğlu'nun seri katil performansının övgüler aldığı, kaliteli ve akıcı senaryosu ile her hafta reytinglerde zirvede yer alan Mahkum 7. bölümünde Onur Tuna'nın giydiği doktor önlüğü çok konuşuldu.

Mahkum'un Savcı Fırat'ı Ferman'a Selamı Çaktı!

Savcı Fırat rolüyle dikkat öeken bir performans sergileyen Onur Tuna, dizinin son bölümünde doktor önlüğü giydi. Giydiği önlükte Dr. Ferman yazdığını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Başarılı oyuncu daha önce Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini canlandırıyordu.

Mahkum Dizisinde Onur Tuna, Mucize Doktor Ferman'a Selamı Çaktı! Ayrıntıyı Fark Eden Var Mı?

 

 

 

 

Mahkum Dizisinde Onur Tuna, Mucize Doktor Ferman'a Selamı Çaktı! Ayrıntıyı Fark Eden Var Mı? ile ilgili etiketler mahkum Onur Tuna savcı fırat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.