Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu'nun yeni partneri belli oldu! Ayça Ayşin'i böyle duyurdular!

Ayça Ayşin Turan'ın Mahkum dizisine transferi herkesi heyecanlandırdı. Ada Masalı dizisini geçtiğimiz hafta noktalayan ünlü oyuncu Fox TV'nin yeni dizisi Mahkum'da mı oynayacak? Heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.

Mahkum dizisi henüz 3 bölüm yayınlanmışken tüm ilgiyi üzerinde topladı. İlk iki bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan dizi oldukça dikkat çekti. Mahkum'un oyuncu kadrosunda Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Selin Yağcıoğlu, Melike İpek Yalova ve Seray Kaya rol alıyor.

ınnocent defendant adlı Güney Kore dizisinden uyarlama olan Mahkum farklı konusu ve iddialı oyuncuları ile Fox TV'de ekrana geliyor. Savcı Fırat Bulut'un kendini cezaevinde bulması ve üstelik karısı ve kızının ölümünden sorumlu tutulması ile başlayan hikaye ülkenin en büyük ailelerinden Ferasi'lere kadar uzanıyor.

Ayça Ayşin Turan Kimdir? - Kivi Tadında

Ayça Ayşin Turan ismi ise yeni gündeme gelen bir konu olmadı. Ada Masalı dizisini noktalayan oyuncu bir süredir Mahkum'un yapımcıları ile görüşme halindeydi. Sosyal medyadan da diziyi takip ettiğini söyledi. Hayranlarının büyük bir heyecanla karşıladığı trasnfer iddiası üzerine Ayça Ayşin Turan'dan henüz bir açıklama gelmedi.

Ayça Ayşin Turan 🕊♥️ shared a post on Instagram: “Meryem, Mavi💙  @aycaaysinturan” • Follow their account to see 3… in 2021 | Ponytail girl,  Beauty girl, Indian girl bikini

Alp Navruz ile evlilik iddiaları gündemden düşmeyen başarılı oyuncunun Mahkum'da hangi rolü oynayacağı ise belirsizliğini koruyor. Dizide oyunculuk performansı çok yüksek olan İsmail Hacıoğlu'nun partneri olmasına kesin gözüyle bakılan Ayça Ayşin Turan hayranları da gelişmeleri yakından takip ediyor.

 

Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu'nun yeni partneri belli oldu! Ayça Ayşin'i böyle duyurdular! ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan mahkum İsmail Hacıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.