Mahkemeden Meral Kaplan'ı yıkan haber

2011 yılında nikah masasına oturan Meral Kaplan ve Erhan Kanioğlu arasında devam eden boşanma davasında karar çıktı. Çiftin çekişmeli devam eden davadasında Meral Kaplan, kızının velayetini kaybetti. Mahkeme çıkışı gözyaşlarına boğulan Kaplan, eski eşine tazminat ödeyecek.

Ünlü oyuncu ve eski manken Meral Kaplan ve iş adamı Erhan Kanioğlu 2011 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift 2015 yılında kızları Eda'yı kucağına almıştı. Kaplan 2018 yılında eşi Erhan Kanioğlu'na kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. Kaplan, boşanmak için Erhan Kiani'den 2 milyon lira tazminat ile çocuğunun velayetini istemişti. Buna karşılık iş insanı karşı boşanma davası açmış ve Meral Kaplan'dan 1 milyon lira manevi tazminat ve 50 bin lira maddi tazminat istemişti.

Mahkemeden Meral Kaplan'ı yıkan haber

REDDİ HAKİM TALEBİ

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Kıbrıslı iş adamı Erhan Kiani ile karşılıklı boşanma davaları yaklaşık 4 yıldır süren Meral Kaplan, aleyhinde tanıklık yapan iki muhabirin ifadeleri üzerine duruşma salonunda sinir krizleri geçirmişti. Reddi hakim talebinde bulunan Kaplan, duruşma salonu önünde de uzun süre gözyaşı dökmüştü. Reddi hakim talebi reddedilmiş ve dava kaldığı yerden devam etmişti.

Mahkemeden Meral Kaplan'ı yıkan haber - Resim : 2

VELAYET TALEBİNE RET

Çalkantılı süren boşanma davasında kızlarının velayeti anne Meral Kaplan'da bulunuyordu. Baba Erhan Kanioğlu velayeti almak için mahkemeye talepte bulunmuştu. Mahkeme, Erhan Kanioğlu'nun talebini değerlendirdi. Mahkeme, kızlarının velayetinin Kaplan'da kalmasının devamına Kanioğlu'nun talebinin reddedilmesine karar vermişti.

YENİ BİR DAVA EKLENDİ

Geçtiğimiz günlerde iddiaya göre Kaplan, geçen yıl 31 Ağustos tarihinde eşinin çalıştığı Beşiktaş'taki iş yerine gitmişti. Çift burada aralarındaki anlaşmazlıklardan dolayı tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma esnasında Meral Kaplan, eşini "... onun bunun çocuğu, seni bitiririm" diye tehdit etmişti, ardından da saldırmıştı. Darp edilen Erhan Kanioğlu, polisi arayarak yardım istedi, sonra da boşanma aşamasında olduğu eşinden şikayetçi olmuştu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Adli Tıp'a sevk edilen Kanioğlu'nun tırnakla hafif şekilde yaralandığına dair rapor verilmişti. Bunun üzerine Kaplan hakkında hakaret, tehdit, eşi basit yaralama suçlarından dava açılmıştı.

Mahkemeden Meral Kaplan'ı yıkan haber - Resim : 3

MERAL KAPLAN'A ŞOK

Çekilmeli devam eden boşanma davası bugün İstanbul Aile Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya Meral Kaplan ve vekilleri katılım sağladı. Karara bağlanan davada mahkeme, anne Meral Kaplan'da olan kızlarının velayetinin baba Erhan Kanioğlu'na verilmesine, Meral Kaplan'ın talep ettiği maddi manevi tazminatı reddederken Erhan Kanioğlu'nun talebini kısman kabul etti. Meral Kaplan, eski eşine 150 bin manevi 50 bin maddi tazminat ödeyecek.

HİÇBİR GEREKÇE GÖSTERİLMEDİ

Duruşma çıkışında gözyaşlarına boğulan Meral Kaplan "Çocuğum doğduğundan beri mahkemelerdeyim. Şiddet görsemde ispatlayamadım. Mahkeme bir anda 6 yaşındaki çocuğumu benden aldı. Bir de tazminat ödememe hükmettiler. Ben pes etmeyince çocuğumun velayeti alındı ama buna izin vermeyeceğim. Ruh sağlığım için rapor istediler her şey tamam bir sıkıntı yok. Mahkeme hiçbir gerekçe göstermedi." açıklamasında bulunarak karara itiraz edeceklerini söyledi.

Mahkemeden Meral Kaplan'ı yıkan haber - Resim : 4

Mahkemeden Meral Kaplan'ı yıkan haber ile ilgili etiketler Meral Kaplan dava mahkeme Erhan Kiani boşanma davası velayet davası mahkeme kararı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.