Mahkemeden İrem Helvacıoğlu'na ret kararı çıktı!

Genç sanatçı İrem Helvacıoğlu, Söylemezsem Olmaz programının gündemden düşmeyen iki ismi olan Ece Erken ve Bircan Bali ile davalık oldu. Helvacıoğlu, kendisi hakkında tehdit içerikli yayın yaptıklarını iddia ettiği sunucular sebebiyle mahkemeden korunma talebi istedi. Güzel oyuncunun bu isteği reddedildi.

Güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, “Söylemezsem Olmaz” programının sunucuları Ece Erken ile Bircan Bali’ye hakkında hakaret ve tehdit içerikli yayın yaptıkları iddiasıyla 100 bin liralık tazminat davası açmıştı. Helvacıoğlu'nun bu talebi mahkeme tarafından reddedildi.

MAHKEMEYE BAŞVURDU

İrem Helvacıoğlu bu defa korunma amacıyla mahkemeye başvurdu.

Mahkemeden İrem Helvacıoğlu'na ret kararı çıktı!

TALEBİ REDDEDİLDİ

Mahkeme, 6284 sayılı 'Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi'ne dair yasa kapsamında olmadığı gerekçesiyle İrem Helvacıoğlu’nun korunma talebini reddetti.

Mahkemeden İrem Helvacıoğlu'na ret kararı çıktı! ile ilgili etiketler Bircan Bali İrem Helvacıoğlu Ece Erken
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.