Mahkemeden CHP’li Fethiye Belediye Başkanı'na zorla getirme kararı

CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın trafikte Murat Çağlar Özbakır ile tartışması sonucu açılan davanın 4’üncü duruşması görüldü. Duruşmaya katılmayan Karaca için mahkemeden zorla getirilme kararı çıktı.

Fethiye 1. Asliye Ceza Mahkemesinde devam eden davada görülen duruşmalara katılmayan CHP'li Başkan Alim Karaca hakkında karar çıktı. Mahkeme, sanık Alim Karaca'nın usulüne uygun tebligata rağmen geçerli bir mazeret olmadan duruşmalara katılmaması nedeniyle zorla getirilmesine hükmetti. Bu nedenle bir sonraki duruşmanın 14 Aralık saat 14:00'te olmasına karar verildi.

NE OLMUŞTU?

CHP'li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın tatil için bölgeye gelen Murat Çağlar Özbakır'la trafikte tartışmıştı. Birbirlerine, "alenen hakaret", "tehdit ve mala zarar verme" yüzünden açılan karşılıklı dava açılmıştı.

Mahkemeden CHP’li Fethiye Belediye Başkanı'na zorla getirme kararı ile ilgili etiketler CHP fethiye belediye başkanı alim karaca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.