Mahkeme Necati Şaşmaz için kararını verdi!

Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz'ın olaylı boşanma süreci magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Mahkeme, eşi Nagehan Şaşmaz'ın telefon konuşmalarını gizlice kaydettiği iddiasıyla yargılanan Necati Şaşmaz için kararını verdi.

Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmaya katılmadı. Sadece taraf avukatlarının yer aldığı duruşmada, Nagehan Şaşmaz'ın avukatı Necati Şaşmaz'ın işlediği suçlardan dolayı cezalandırılmasını istedi. Necati Şaşmaz'ın avukatı ise Şaşmaz'ın suçsuz olduğunu belirterek beraat kararı talep etti.

BERAAT KARARI VERİLDİ

Söz konusu dava için karar veren mahkeme, "Haberleşmenin gizliliğini ihlal ve kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini alenen ifşa etme", "Özel hayatın gizliliğini ihlal etme", "Gizlilik ihlalinde haberleşme içeriklerinin kaydedilmesi" ve "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme" gerekçesiyle suçlanan Necati Şaşmaz'ın bir suçunun olmadığına karar vererek tüm suçlardan ayrı ayrı beraat etmesine karar verdi.

22 YILA KADAR HAPSİ İSTENMİŞTİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz'ın boşanma aşamasında olduğu belirtilerek,  sanık Necati Şaşmaz'ın 9 Eylül 2019 tarihinde eşiyle evde aralarında geçen konuşmakarı gizlice kaydettiği iddia edildi. Diğer taraftan yine Necati Şaşmaz'ın Nagehan Şaşmaz'ın WhatsApp konuşmalarını WhatsApp Web aracılığıyla kontrol ettiği de iddia edilerek söz konusu yazışma ve ses kayıtlarının boşanma davası sürecinde mahkemeye sunulduğu belirtildi. İddianamede Necati Şaşmaz'ın "Haberleşmenin gizliliğini ihlal ve kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini alenen ifşa etme", "Özel hayatın gizliliğini ihlal etme" "Gizlilik ihlalinde haberleşme içeriklerinin kaydedilmesi" ve "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme" suçlarından tam 8 yıldan 22 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istenmişti.

 

Mahkeme Necati Şaşmaz için kararını verdi! ile ilgili etiketler Necati Şaşmaz mahkeme nagehan şaşmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.