Mahkeme Ezgi Mola için kararını verdi! Musa Orhan'ın tutuksuz yargılanmasına tepki göstermişti!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola hakkında, cinsel saldırı iddiasıyla suçlanan Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle dava açılmıştı. Mola'nın dosyası 'basit yargılama usulü' ile görülecek.

Batman'da intihar girişiminde bulunan ve günler sonra tedavi altına alındığı hastahanede vefat eden İpek Er, Uzman Çavuş Musra Orhan'ın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etmişti. Söz konusu iddianın ardından Orhan, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından ihraç edilmişti.

MOLA HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Olayın ardından, Siirt 1. Ağır Ceza mahkemesi 'nitelikli cinsel saldırı' suçuyla Orhan hakkında 12 yıldan az olmamak şartıyla hapis cezası istemi ile dava açmıştı. Ünlü oyuncu Ezgi Mola da, Orhan'ın tutuksuz yargılanmasına sosyal medya hesabı üzerinden tepki göstermişti. Paylaşımın ardından Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Mola hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

'BASİT YARGILAMA USÜLÜ'

Başsavcılık da Mola hakkında ‘sesli, yazılı ve görüntülü bir ileti ile hakaret' ve ‘hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemi ile dava açılmıştı. Ankara 31. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianame üzerine Mola'ya açılan davanın ‘belli bir ağırlığa ulaşılmadığı' gerekçesiyle duruşma yapılmaksızın ‘basit yargılama' usulüyle görülmesine karar verildi.

 

Mahkeme Ezgi Mola için kararını verdi! Musa Orhan'ın tutuksuz yargılanmasına tepki göstermişti! ile ilgili etiketler Ezgi Mola mahkeme dava
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.