Mahkeme, Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın havuz pozları için kararını verdi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile kendisinden 18 yaş küçük olan oyuncu Serenay Sarıkaya'nın havuz görüntüleri ortaya çıkmıştı. Cem Yılmaz, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile havuzda çekilmiş fotoğrafları için savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü komedyen Bodrum’daki evinin bahçesinde çekilen fotoğraflar nedeniyle “Özel hayatım ihlal edildi” demişti. Konu ile ilgili mahkeme kararını verdi.

Cem Yılmaz, Bodrum'daki yazlığının havuzunda o dönem birlikte olduğu sevgilisi Serenay Sarıkaya ile görüntülenmişti. Ünlü komedyen, bahçesinin içini gözetleyen ve izinsiz görüntü alan gazeteciler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.


JANDARMA EKİPLERİ İNCELEME YAPTI

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Cem Yılmaz, dilekçesinde evinin uzak, bahçesinin ise ağaçlarla kaplı olduğunu belirtip kendisini görüntüleyenlerin düzenek kurarak, objektifle özel hayatını görüntülediğini belirtmişti. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatmıştı. Yürütülen soruşturma kapsamında jandarma ekiplerince Cem Yılmaz'ın Bodrum'daki evinde incelemeler yapıldı. Evin havuzunun etraftan çıplak gözle görülebilmesine imkan olduğuna dair rapor verildi.

Mahkeme, Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın havuz pozları için kararını verdi


TAKİPSİZLİK KARARI VERDİ

Savcılık, bu rapora dayanarak Yılmaz'ın özel hayatının ihlal edilmediği, evin mahrem alanına girilmediği ve her ne kadar bahçe konutun bir parçası olsa da içerinin çıplak gözle görülebildiğini, çekilen fotoğrafların suç teşkil etmediğini belirterek takipsizlik kararı verdi.

Mahkeme, Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın havuz pozları için kararını verdi - Resim : 2

 

Mahkeme, Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın havuz pozları için kararını verdi ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya Jandarma takipsizlik kararı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.