Mahir Ünal ve ailesi hakkında skandal satırlar!

Mahir Ünal tarafından açıklanan sosyal medyada etik kuralları üzerinden AK Partili isimler ve aileleri hedef alınmaya başlandı. Mahir Ünal ve eşini hedef alan paylaşımlar tepki çekerken, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun'dan Şule Özdin Ünal'a destek geldi.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal tarafından sosyal medyada etik kuralları paylaşıldı.

Ancak söz konusu etik kuralları üzerinden Mahir Ünal ve eşi Şule Özdin Ünal hedef alındı. Mehmet Yılmaz'ın kaleme aldığı skandal yazıda Ünal ve eşi hedef alındı.

Mahir Ünal ve ailesi hakkında skandal satırlar!

Söz konusu yazıdaki satırlar büyük tepki çekti. Yazıyı paylaşan Şirin Payzın'a Mahir Ünal'ın eşi Şule Özdin Ünal sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Ünal ''Sosyal medya etik kuralları” konu başlığı sizin zihninizde “mesela karılarını dövüyorlar mıdır?”pespayeliğine nasıl evrildi? Eğer kötülük sıradanlaşıyorsa; her toplumsal konu gündeme geldiğinde bunu bir şekilde muhatabınızın özel hayatı ile ilişkilendirdiğiniz, düşmanı olduğunuz bir gruba saldırı aracına dönüştürdüğünüz, kişiselleştirdiğiniz için sıradanlaşıyor. Sözde kadın haklarını savunup kendi mahallenizden olmadığını düşündüğünüz kadınları aşağılayarak, nefret diliniz ve önyargınızla bunu siz yapıyorsunuz, başkası değil...Şunu bilmenizi isterim ki ayrımcı, cinsiyetçi nefret dilinizle bir avukat olarak yasal yollarla sonuna kadar mücadele edeceğim.'' ifadelerini kullandı.

Mahir Ünal ve ailesi hakkında skandal satırlar! - Resim : 2

FATMANUR ALTUN'DAN NEFRET SUÇU TEPKİSİ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi ve TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun da söz konusu olaya tepki gösterdi.

Mahir Ünal ve ailesi hakkında skandal satırlar! - Resim : 3

Altun ''Bir kadının, bir annenin ve onun nezdinde bütün toplumun bu şekilde incitilmesi nefret suçudur. Nefret suçlarına toplum olarak tahammülümüz kalmadı. Bütün kadın derneklerini ve hak mücadelesi veren sivil toplum kuruluşlarını bu ağır ihlali kınamaya davet ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Mahir Ünal ve ailesi hakkında skandal satırlar! ile ilgili etiketler Mahir Ünal Fatmanur Altun etik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.