Mahir Ünal: CHP kendi içerisinde FETÖ temizliği yapmadı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünal, "17-25 Aralık'tan sonra biz temizliği yaptık. Ama CHP kendi içerisinde bir FETÖ temizliği yapmadı" dedi.

Mahir Ünal'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

FETÖ ve benzeri yapılanmalar İslam dininin ve Anadolu irfan geleneğinin ortaya çıkardığı yapılar değildir. Meseleyi ezberlerimiz üzerinden değil, FETÖ'cülerin yazışmaları üzerinden okumak lazım.

17-25 Aralık Darbe Girişimi

Devlet bunlara karşı harekete geçtiğinde 'Elinizde delil var mı' diye soranlar! '1998'de, 1997'de bunlara karşı ne yaptınız?' Bu ülkede FETÖ gibi yapılar varsa bunun temel sebebi dine ve dindarlara dönük baskıdır.

CHP sağlam dursaydı, devletin içerisindeki temizlik yapılırdı. '17-25 Aralık'tan sonra biz temizliği yaptık. Ama CHP kendi içerisinde bir FETÖ temizliği yapmadı.

Kemal Kılıçdaroğlu, ne olur bir kere çıksın, Genel Başkan olarak Mısır'ın, İsrail'in, Yunanistan'ın bölgede Türkiye'ye karşı oynadığı oyunlarla ilgili bir cümle etsin.

Biz başkalarının kaderine karar verdiği, başkalarının verdiği kadarıyla yetinen bir Türkiye istemiyoruz.

Mahir Ünal: CHP kendi içerisinde FETÖ temizliği yapmadı ile ilgili etiketler CHP FETÖ 17-25 aralık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.