Mahalleyi çamaşır suyuyla yıkadılar

Adana’nın Kozan ilçesinde yalnız yaşayan Ebubekir Tatar’ın evinde ölü bulunmasından sonra mahalle sakinleri koronavirüs paniği yaşadı. Koronavirüs korkusu yaşayan vatandaşlar mahalleyi çamaşır sularıyla yıkadı.

Kozan'da yalnız yaşayan Ebubekir Tatar, dün evinde ölü bulundu. Yetkililer koronavirüs tedbiri kapsamında aşırı kilolu olan Tatar'ı evinden vinçle çıkararak mezarlığa defnedilmesini sağladı.

Mahalleyi çamaşır suyuyla yıkadılar

Üç gün önce öldüğü anlaşılan Tatar'ın ardından mahalle sakinlerini koronavirüs paniği sardı. Mahallenin yetkililer tarafından dezenfekte edilmesine rağmen vatandaşların içi rahat etmedi.

Ölen şahsın koronavirüs şüphesi taşıması ve çevrede oluşan dayanılmaz kokudan şikayetçi mahalleli ASKİ ekiplerinin yardımı ile kaldırımları ve yolları çamaşır suyu ile temizledi.

Mahalleyi çamaşır suyuyla yıkadılar - Resim : 3

Ebubekir Tartar'ı çok sevdiklerini ve vefatına üzüldüklerini kaydeden mahalle sakinleri cenazenin 3 gün evde kalması ile mahallede dayanılmaz bir koku olduğunu ifade ederek koronavirüs şüphesinin kendilerine büyük korkuya neden olduğunu ifade ettiler.

Mahalleyi çamaşır suyuyla yıkadılar ile ilgili etiketler Adana mahalle çamaşır suyu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.