Mahallenin köpeğine çarptı, arkasına bile bakmadı

Bir sürücünün, vatandaşların 20 yıldır baktığı köpeğe çarpıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Eftelya Sokak üzerinde bulunun apartman sakinlerinin yıllardır baktığı sokak köpeği, kadın sürücünün kullandığı otomobilin altında kaldı.

ARKASINA BİLE BAKMADI

Köpek yaralanırken, sürücü ise kayıplara karıştı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine kanlar içerisinde kalan köpek, tedavi altına alındı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar bulunan köpeğin, sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Apartman sakinleri de köpeğe çarpıp kaçan sürücünün kullandığı otomobilin plakasını belirlerken, sürücü hakkında suç duyurusunda bulunacakları öğrenildi.

"ÇOK AĞLIYORDU"

30 yıldır burada yaşadığını ve köpeğe baktığını söyleyen Sevgi Gülcan, “Mahallemizin köpeği oldukça yaşlıydı. 17-18 yıldan beri var. Bu zamana kadar yaşattık ama düne kadar vicdansız bir tane sürücü buradan geliyor. Köpeği görmemesine imkan yok. Kadın bir sürücü. Plakası da var. Direkt vurup geçiyor. Küt diye sesine koştum ben. Köpek yere serilmişti. Belediyeyi çağırdık, şu an durumu ağır. Kırıkları varmış. Burada süpürgeci arkadaşlar vardı. Onlar da gördü. Çok bağırıyordu, ağlıyordu.” dedi.

 

Mahallenin köpeğine çarptı, arkasına bile bakmadı ile ilgili etiketler köpek Beşiktaş hayvana şiddet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.