Mahallelinin kötü koku isyanı aile dramını ortaya çıkardı: 2 çocuk bu halde bulundu...

Düzce'de mahallelinin kötü koku isyanı sonrası yetkililer girdiği evde gördükleri karşısında dehşete düştü. 2 küçük çocuğun da bulunduğu evin içinin çöplerle dolu olduğu görülürken, küçük çocuklar zabıta memurlarına dün akşamdan beri yemek yemediklerini söyledi. Çocuklar koruma altına alındı, anneleri ise bunu duyunca fenalık geçirdi...

Düzce Beyciler Mahallesi 1566 Sokak'ta bulunan evden gelen kötü kokudan rahatsız olan mahalle sakinleri şikayetçi oldu.

Düzce Belediyesi zabıta ekipleri öğle saatlerinde eve geldiklerinde, içerinin çöplerle dolu olduğunu, 2 erkek çocuğu bir yatakta yatarken gördü. Zabıta memurları, çocuklara aç olup olmadıklarını sordu. Çocuklar, dün akşam yemek yediklerini, daha sonra bir şey yemediklerini söyledi. Haber verilmesi üzerine polis, sağlık ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlileri geldi.

Mahallelinin kötü koku isyanı aile dramını ortaya çıkardı: 2 çocuk bu halde bulundu...

 3 ÇOCUK KORUMA ALTINA ALINDI, ANNELERİ FENALIK GEÇİRDİ

Görevliler, Bekir G. (45) ve Fikriye G. (40) çifti ile görüşürken, 9 ve 11 yaşındaki erkek çocuklarla, okulda bulunan 12 yaşındaki kız çocuğunu koruma altına almak istediklerini belirtti. Fikriye G. duruma karşı çıktı, fenalaştı. Fikriye G. sağlık ekibi tarafından Atatürk Devlet Hastanesi'ne, Bekir G. ise polis merkezine götürüldü. 3 çocuk ise koruma altına alındı. Belediye ekipleri daha sonra evde temizlik çalışması başlattı.

Mahallelinin kötü koku isyanı aile dramını ortaya çıkardı: 2 çocuk bu halde bulundu... - Resim : 2

Mahallelinin kötü koku isyanı aile dramını ortaya çıkardı: 2 çocuk bu halde bulundu... - Resim : 3

Mahallelinin kötü koku isyanı aile dramını ortaya çıkardı: 2 çocuk bu halde bulundu... ile ilgili etiketler Düzce Anne Çocuk Çöp çöp ev aile
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.