Mahalleli son anda fark etti! Tekme tokat dövüldüğü anlar kamerada!

Üsküdar'da cadde üzerinde döşenen kabloları çalarken fark edilen bir hırsız, tartıştığı mahalleliden dayak yedi. Yaşanan olayla ilgili ekipler, görüntülerde tespit edilen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o anlar...

Üsküdar'da dün öğle saatlerinde cadde üzerinde alt yapı çalışma sıralarında döşenen kabloların çalmaya çalışan şüpheli görevliler tarafından fark edildi.

MAHALLE SAKİNİ KAFA ATTI

Bu sırada görevlilerin yanında toplanan mahalle sakinleriyle hırsızlık şüphelisi arasında tartışma çıktı. Tartışma, büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir mahalle sakini hırsızlık şüphelisine kafa attı. Yere düşen şüpheli kaldırımdaki taşı alarak karşılık vermeye çalışırken, çevredekiler araya girerek tarafları ayırdı. Taraflar ayrıldıktan sonra şüpheli olay yerinden kaçtı.

Mahalleli son anda fark etti! Tekme tokat dövüldüğü anlar kamerada!

HIRSIZI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLADI

Polis ekipleri, olayla ilgili güvenlik kameralarını inceledikten görüntülerde tespit edilen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Mahalleli son anda fark etti! Tekme tokat dövüldüğü anlar kamerada! - Resim : 2

Mahalleli son anda fark etti! Tekme tokat dövüldüğü anlar kamerada! - Resim : 3

Mahalleli son anda fark etti! Tekme tokat dövüldüğü anlar kamerada! - Resim : 4

Mahalleli son anda fark etti! Tekme tokat dövüldüğü anlar kamerada! - Resim : 5

Mahalleli son anda fark etti! Tekme tokat dövüldüğü anlar kamerada! ile ilgili etiketler Kavga Üsküdar hırsız kablo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.