Mahalleli etek giydirip döve döve dolaştırdı! / VİDEO

İstanbul Alibeyköy'de sokakta uyuşturucu sattığı öne sürülen bir kişi, mahalledeki bir grup tarafından yakalandı. Etek giydirilen şüpheli, dövüle dövüle sokakta dolaştırıldı. Görüntülerin yayınlanmasının ardından emniyetten yapılan açıklamada, görüntülerin bir sene öncesine ait olduğu belirtildi.

İstanbul Alibeyköy'de sokakta uyuşturucu sattığı öne sürülen bir kişi, mahalledeki bir grup tarafından yakalandı. Etek giydirilen şüpheli, dövüle dövüle sokakta dolaştırıldı.

İddiaya göre Alibeyköy'de sokakta uyuşturucu sattığı iddia edilen bir kişi, mahalledeki bir grup tarafından yakalandı.

etek-giydirip-dove-dove-sokakta-dolastirdilar_3107_dhaphoto1

Polise haber vermelerine rağmen ilgilenilmediğini öne süren grup, 'torbacı' olduğunu öne sürdükleri kişiye etek giydirdi.

etek-giydirip-dove-dove-sokakta-dolastirdilar_3107_dhaphoto3

30 yaşlarındaki şüpheli, 5-6 kişilik grup tarafından sokakta dövüle dövüle dolaştırıldı. Grup üyeleri o anları da cep telefonuyla kaydetti.

etek-giydirip-dove-dove-sokakta-dolastirdilar_3107_dhaphoto4

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Görüntülerin medyada yer almasının ardından emniyetten konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Görüntülerin bir yıl öncesine ait olduğunun ifade edildiği açıklamada, görüntüyü yayınlayan sosyal medya hesabının sahibinin ise Van Cezaevi'nde tutuklu bulunduğu, ve Zeytinburnu'nda organize suç örgütü yöneticiliği yaptığının tespit edildiği belirtildi.

Mahalleli etek giydirip döve döve dolaştırdı! / VİDEO ile ilgili etiketler İstanbul alibeyköy uyuşturucu satıcısı etek giydirip dövdüler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.