Mahallede kimse onu istemiyor! Gökhan Güney'in olaylı gelini Ece Güney yine ortalığı karıştırdı

Gökhan Güney'in gelini Ece Güney yeni bir olayla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına katılan ve uygunsuz görüntülerini kayınpederinin ifşa edip şantaj yaptığını ileri süren Ece Güney, komuşlarının saldırısına uğradı.

Arabesk müziğin tanınmış isimlerinden, şarkıcı ve sinema oyuncusu Gökhan Güney'in 40 yaşında hayatını kaybeden oğlu Selim Güney ile evlilik yapan olaylı gelin Ece Güney oturduğu binayı yakmakla suçlanmıştı. Esenyurt'taki evine giden Ece Güney saldırıya uğradı. İşte detaylar...

Şarkıcı ve oyuncu Gökhan Güney’in gelini Ece Güney'in kısa süre önce uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı. Ece Güney, katıldığı Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programında kayınpederinin uygunsuz görüntülerle kendisine şantaj yaptığını söylemiş ve kayınpederini 8 daireye el koymakla suçlamıştı. Ece Güney’in iddialarının ardından Gökhan Güney ise bu açıklalamalarının gerçeği yansıtmadığını söylemişti. 


MAHALLE SAKİNLERİ ECE GÜNEY'E SALDIRDI

Esenyurt’ta sanatçı Gökhan Güney’in gelini Ece Güney, geçtiğimiz günlerde oturduğu binayı yakmakla suçlanıp mahalleli tarafından linç edilmek istenmişti. Dün gece tekrar evine gelen kadın, mahalle sakinlerinin saldırısına uğradı. “Seni bu mahallede istemiyoruz” diyen vatandaşlar Güney’e tekrar saldırdı. Yaşanan olay cep telefonu kamerasına yansıdı.

Mahalle sakinleri, Gökhan Güney'in olaylı gelini Ece Güney'i dövdü


BİNAYI YAKMAKLA SUÇLANMIŞTI...

Olay, geçtiğimiz gece Esenyurt Süleymaniye mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Pazartesi gecesi Ece Güney’in oturduğu binada yangın çıkması üzerine komşuları Güney’i suçlayarak binayı yakmakla suçlamıştı. Yaşanan tartışma sonrası bina sakinleri, kadına saldırıp linç etmek istemişti.


''SENİ MAHALLEDE İSTEMİYORUZ''

Tüm olaylar sonrası evinden uzaklaşan Güney, dün gece yarısı tekrar mahalleye gelip evine girmek istedi. Mahallede nöbet tutan komşuları karşılarında Ece Güney’i görünce deliye döndüler. “Seni bu mahallede istemiyoruz” , “Git buradan” diye laf atan mahalleli ile Güney arasında sözlü tartışma yaşandı. Daha sonra Güney’in üstüne yürüyen mahalleli ile arasında yine kavga çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri kadını uzaklaştırdı. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Mahalle sakinleri, Gökhan Güney'in olaylı gelini Ece Güney'i dövdü

Gökhan Güney’in oğu Selim Güney mide kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Kartal eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. 40 yaşında hayatını kaybeden Selim Güney 10 Temmuz 2017'de Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Asri Mezarlık'ta son yolculuğuna uğurlanmıştı.

gökhan güney - selim güney

Mahallede kimse onu istemiyor! Gökhan Güney'in olaylı gelini Ece Güney yine ortalığı karıştırdı ile ilgili etiketler Esenyurt selim güney ece güney gökhan güney
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.