Mahalle bakkalı, siyanürle intihar eden aileyi anlattı: Maddi sıkıntıları yoktu

Bakırköy'de aynı aileden 3 kişinin siyanür zehirlenmesinden hayatını kaybetmesi ile ilgili konuşan mahalle bakkalı, ailenin maddi sıkıntısı olmadığını söyledi. Aileyi dün gördüğünü belirten bakkal, "Su ve sigara aldı" dedi.

Bakırköy'de biri çocuk 3 kişinin bir daire içerisinde ölü bedeni bulundu. Ölenlerin karı koca ile çocukları olduğu öğrenilirken Bakırköy Kaymakamlığı olay yerinde siyanür izlerine rastlandığını duyurdu. Olayla ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulunan mahalle bakkalı, "Temiz bir aileydi, bildiğim kadarıyla maddi bir sıkıntıları yoktu, şaşırdım" dedi.

Türkiye, bir siyanür vakası daha yaşadı. Bakırköy'de aynı aileden 1'i çocuk olmak üzere 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Osmaniye Mahallesi'nde yaşanan olayda mahalle bakkalı konuyla ilgili konuştu. Ailenin babasını en son dün akşam gördüğünü söyleyen bakkal, "Su ve sigara aldı" dedi.

Mahalle bakkalı, siyanürle intihar eden aileyi anlattı: Maddi sıkıntıları yoktu

"MADDİ SIKINTILARI YOKTU"

Ailenin geçim sıkıntısı yaşamadığını söyleyen bakkal, "En son dün akşam gördüm. Bakkala geldi. Herhangi bir sıkıntısı yoktu, iyiydi. Sohbet ettik. Su ve sigara aldı ardından gitti. Maddi bir sıkıntısı yoktu, durumu iyiydi. Kuyumculuk yapıyordu. Ali adında 7 yaşında oğlu vardı. Bir de hanımı vardı Zeliha Abla. O da çalışıyordu" dedi.

Olayı sabah 8'de dükkanına geldiği sırada öğrendiğini belirten bakkal, "Temiz insanlardı. 7-8 senedir tanıdığım bir aile. Samimiydik. Kavga dövüş tarzı bir durumları yoktu" dedi.

Mahalle bakkalı, siyanürle intihar eden aileyi anlattı: Maddi sıkıntıları yoktu ile ilgili etiketler Bakırköy Siyanür intihar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.